Imper Napisano 4 Czerwca 2023 Napisano 4 Czerwca 2023 Data i godzina zdarzenia: Codziennie od dnia 28.05.2023 Nick oskarżającego: Imper Nick oskarżonego: JacK32 Powód napisania skargi: Toksyczność, utrudnianie rozrywki na serwerze, codziennie celowe taranowanie. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 1
JacK32 Napisano 4 Czerwca 2023 Napisano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Cześć, zaczynająć od 1 klipa, który podesłałeś, nie było tam celowego taranu. Po prostu wyrzuciło mnie z zakrętu. 3 klip, co jest w tym złego? Po zwyczajnie nie wyhamowałem i wpadłem w poślizg. 4 klip, jak widać system mechanika się zbugował i nie załapało mojego pojazdu na stanowisku, dlatego musiałem wycofać. Po wszystkim otrzymałeś ode mnie 500$ za naprawę. (Ssy z discorda zostawię nizej ;p). Edytowane 4 Czerwca 2023 przez JacK32
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 4 Czerwca 2023 Junior Administrator Napisano 4 Czerwca 2023 Z powyższych filmików wychodzi na to, że gracz @JacK32zostanie ukarany za : Toksyczność oraz Taranowanie Skargę zamykam i przenoszę do archiwum 1
Rekomendowane odpowiedzi