Skocz do zawartości

Zasoby serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wie ktoś może dlaczego po dołączeniu na serwer pobieranie zasobów staje mi w miejscu, tzn. np 1/321 po zresetowaniu staje znowu na innej liczbie. Po prostu nie mogę pobrać i wejść na serwer. Z łączem nie mam problemów - to odpada. Gra również nie crashuje. Jeśli ktoś spotkał się z czymś podobnym proszę o info. Dziękówa.

Edytowane przez Frath
Napisano

Nigdy się z tym nie spotkałem ale standardowe pytanie.. Próbowałeś reinstalke Rage? Albo czy taki problem istnieje też na innym serwerze?

Napisano

Reinstall nie pomógł, na innym serwerze to samo. Pobiera pare pliczków i przestaje.

Napisano

Zmiana lokalizacji dysku? Usunięcie plików z folderu client_resource? 

Napisano

A mógłby ktoś wrzucić te pliki na jakiś hosting? 

Napisano

Zdarzyła mi się taka sytuacja niedawno. Okazało się, że miałem zapchane łącze (przez Steam'a). Anulowanie pobierań rozwiązało problem. 

Może winda ściąga w tle updaty?

Napisano

Niee, ja już sprawdzałem wszystko co jest związane z łączem, wyłączyłem wszystko co dzialalo w tle i mogloby powodować obciążenie, powyłączałem zapory, antyvirusa. Nawet probowalem pobrac te zasoby laczac sie z internetem udostepnionym przez telefon. Nic nie pomaga. Dlatego po prostu pytam czy moglby ktos mi to wrzucic na jakis hosting. :/

Napisano

re //naprawdę nie ma osoby, która mogłaby udostępnić te pliki?

• 3 lata później...
  • Arrow zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...