SwatOP Napisano 30 Maja 2023 Napisano 30 Maja 2023 Nick: SwatOP Nick osoby nakładającej kare: @Norcio_PL Powód nałożenia kary: Brak kultury oraz brak poprawy w zachowaniu Krótki opis sytuacji: Jadąc przez mirror postanowiłem udać sie na mechanika i podczas stawania w kolejce nie doładowały mi sie samochody oraz gdzie niegdzie tekstury co widać na nagraniu (Sorry wooden PC) Dowody: https://streamable.com/3ct1gs Coś od siebie: Nie uważam że zaistaniała sytuacja jest podstawą do blokady konta na dwa lata. Licze na pozytywne rozpatrzenie apelacji. Na świadka wzywam @ForestFishy, którego przeprosiłem podczas tej sytuacji. 3 9
Szymonek Napisano 30 Maja 2023 Napisano 30 Maja 2023 Xddd nie banujcie mnie prosze tylko mnie wywalili z lspd dwukrotnie za złe zachowanie i miałem bana na pół roku Xdddd
ForestFishy Napisano 31 Maja 2023 Napisano 31 Maja 2023 Zgadza się, przeprosił mnie na voice chat W sumie niepotrzebnie bo tylko mnie trochę stuknął ale przeprosił
Norcio_PL Napisano 31 Maja 2023 Napisano 31 Maja 2023 Twój ban nie jest za jednorazowy taran na mechaniku. Jest on za Twoje zachowanie, które od dłuższego czasu się nie poprawiło. Apelację odrzucam oraz zamykam. 1 3 1
Rekomendowane odpowiedzi