Skocz do zawartości

Bartek8291 ukarany przez _WirluS_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:  Bartek8291

Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_

Powód nałożenia kary: Oszustwo finansowe

Krótki opis sytuacji: W lipcu 2021 kupiłem pojazd marki Zion, nie miałem na opłacenie podatku (3,5k), powiedziałem że oddam, a nie oddałem. Zostałem ukarany za 3,5k, zamiast po prostu oddać graczowi pieniądze, administartor WirluS nałożył na mnie karę oszusta, oraz 35k na holownikach. Pieniądze posiadałem na koncie i na spokojnie mogłem oddać te 3,5k, ale nie mogłem tego zrobić, i musiałem robić na holownikach. Wiadomo że praca na holownikach przez kilka godzin dziennie to jest nudne, zarobiłem 20k i przestałem bo byłem zdenewrowany że muszę robić po kilka godzin dziennie, zamiast po prostu oddać gotówki graczu. Kara ta jest dla mnie słaba, ponieważ 10 razy więcej muszę zarabiać, już wolał bym temu graczowi zapłacić 10 razy więcej niż wykonywać tą karę, wiem że to mój błąd, ale przepraszam i liczę na odbanowanie.

Dowody: bark

Coś od siebie: Przepraszam

• Administrator
Napisano

Przez brak odpowiedzi w skardze na ciebie został nałożony ban za oszustwa finansowe. Prace społeczne, które otrzymałeś również nie wykonałeś i przez to otrzymałeś pernamentnego bana bez możliwości kolejnej apelacji.

Każda kolejna apelacja zostanie również odrzucona.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...