BOT Napisano 6 Maja 2019 Napisano 6 Maja 2019 Nick: BOT Nick osoby nakładającej kare: Herwi Powód nałożenia kary: "Speed hack na nurku" Krótki opis sytuacji: Podczas pływania na pracy nurka nagle dostałem komunikat że zostałem zbanowany. Dowody: Dowody przesyłam w załączniku. Coś od siebie: Gram na serwerze trochę ponad tydzień, nigdy nie dostałem nawet ostrzeżenia, a co do tej sytuacji to nie miałem żadnych cheatów, i nigdy czegoś takiego bym nie zrobił. Aktualnie mam bardzo duże problemy z internetem (w załączniku przesyłam pomiar speedtest), bardzo możliwe że z Twojej perspektywy wyglądało to jakbym się teleportował albo miał "speed hacka" ale najprawdopodobniej musiało mnie bardzo ścinać i lagować. Z mojej perspektywy moja postać porusza się płynnie a za to inne się teleportują. Wiem że to z mojej strony jest problem. Bardzo proszę o usunięcie nałożonej kary gdyż jest nie słuszna bo tak jak napisałem wyżej zaobserwowałeś nie "speed hacka" a lagi spowodowane moimi problemami z internetem. Jeżeli to możliwe proszę o rozmowę na discord w celu wyjaśnienia sytuacji. 1
Rekomendowane odpowiedzi