MichalJumper Napisano 20 Maja 2023 Napisano 20 Maja 2023 Nick: MichalJumper Nick osoby nakładającej kare: Kamilosław Powód nałożenia kary: Notoryczne odwalanie, brak poprawy Krótki opis sytuacji: Po unbanie na serwerze w zamian za prace społeczne i poprawę zachowania, nie dotrzymałem warunku dotyczącego poprawy zachowania i po około miesiącu gry, gdy zostało mi 100k z 250k do odrobienia i około połowa czasu dostałem bana za wyżej wspomniany brak poprawy i odwalanie. Dowody: Coś od siebie: Witam po upływie ponad pół roku od mojego bana przemyślałem swoje zachowanie i chciałbym wrócić na serwer chociażby za zerowanie konta, ponieważ nie ma innego serwera RPG, żeby pograć, a na tym najlepiej mi się grało i chciałbym móc znowu pograć ze znajomymi. Wiem, że otrzymałem szansę po ostatnim unbanie na poprawę swojego zachowania, aczkolwiek jak wiadomo tam ten ban był nie porozumieniem, ponieważ wejście na pasażera przez miejsce kierowcy to zwykły bug synchronizacji, a nie jakieś "Cheaty", które były napisane w powodzie tam tego bana, więc jakby logicznie pomyśleć gdyby nie ban za bug synchronizacji, którego stałem się ofiarą, możliwe, że dalej bym mógł grać na serwerze, a to że czasem sobie poodwalałem by nic nie zmieniło, ale jak wspomniałem powyżej chciałbym wrócić na serwer po przemyśleniu swojego zachowania i zacząć z czystym kontem, nie odwalając tylko powoli budując na nowo swój majątek. Bardzo proszę o rozpatrzenie apelacji, a nie napisanie tylko, że odpowiedź otrzymałem w poprzednich apelacjach. Bardzo przepraszam za moje dawne wybryki na serwerze i jeszcze raz proszę o danie tej już naprawdę ostatniej szansy. Pozdrawiam. 1
Administrator NyKo Napisano 20 Maja 2023 Administrator Napisano 20 Maja 2023 Przejrzyj poprzednie moje odpowiedzi na twoje apelacje i zastanów się czy jest sens pisania kolejnej. Apelacje odrzucam. 1
Rekomendowane odpowiedzi