Skocz do zawartości

Skarga na Serekk, SwatOP, Fusi0nExD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 1:00 - 2:00 / 17.05.2023

Nick oskarżającego:  dzuk3son

Nick oskarżonego:  Serekk, SwatOP, Fusi0nExD.

Powód napisania skargi: Celowe taranowanie pojazdu i natarczywe przeszkadzanie podczas rozgrywki, dodam coś od siebie < No cóż chłopaki z SCC nie mają co robić o godzinach północnych i zachowują się jak goryle w stadzie, zauważyłem że chłopaki już mają bardzo wiele skarg i nadal nie pomogło, może jakaś zmiana zamiast prawek wkońcu ban na klika dni może by pomogło. Chciałbym żeby rozpatrzyła to wyższa administracja i sama podjęła kroki bo gracze się za mocno poczuli jak nie ma administracji wieczorem. 

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

https://streamable.com/def1z9

https://streamable.com/k2nts1

Edytowane przez dzuk3son
  • Haha 5
  • Sad 1
  • Jestem za 3
  • Jestem przeciw 2
Napisano

Szczerze chcialbym sie wypowiedziec, nie bylo mnie tam ale wiem jak jest filmy wyjete z kontekstu moze jak bys pokazal cale nagranie ktorego pewnie nie masz bo wiekszosc ludzi klipuje tylko na ich korzysc, rozumiem to i nie mam o to problemu. Tak samo sam ich podpuszczasz co widac na klipie xD. Jak dla mnie obie strony sa winne a nie tylko jedna. Pozdrawiam :)

• Haha 1
  • Jestem za 1
Napisano

Może bys wstawił jak mnie rozjeżdżałeś kiedy biegłem po auto trawnikiem ?

• Haha 1
  • Jestem za 2
Napisano
2 godziny temu, OskarekBetter napisał:

Szczerze chcialbym sie wypowiedziec, nie bylo mnie tam ale wiem jak jest filmy wyjete z kontekstu moze jak bys pokazal cale nagranie ktorego pewnie nie masz bo wiekszosc ludzi klipuje tylko na ich korzysc, rozumiem to i nie mam o to problemu. Tak samo sam ich podpuszczasz co widac na klipie xD. Jak dla mnie obie strony sa winne a nie tylko jedna. Pozdrawiam :)

Mogę pokazać całe nagranie zajścia administracji na discordzie ponieważ nie chce mi się przysyłać takiego wielkiego materiału który waży po jednym filmiku z 500mb.

Godzinę temu, SwatOP napisał:

Może bys wstawił jak mnie rozjeżdżałeś kiedy biegłem po auto trawnikiem ?

Pokazałbym ale nie da rady, ponieważ takiej akcji nawet nie było chyba że masz jakieś nagranie to możesz udowodnić swoją niewinność. 

Godzinę temu, SwatOP napisał:

Albo wstaw swoje wyzwiska i prowokacje w stosunku do nas bo bez winy bezbeku nie jesteś 

ha tfu na de tyle w temacie 

A wyzwiska? Poniosło mnie bo pewnym razie i powyzywałem się z jedną osobą na vc, mogę dostać nawet za to mute nie boli mnie to :). Się już wkurwiłem jak wziąłem jugulara po czym zginął szaficzek z całej akcji.  Żeby naprawić i odstawić a nawet tego nie daliście mi zrobić przez jakiś określony czas, tym bardziej że nawet was nie uderzyłem siedząc jako pasażer i oglądając całą sytuacje z kamery. Jak chcecie pokazywać taki poziom to nie wiem idźcie sobie na bojówke rp czy coś bo dla was pasuję idealnie.  

W dodatku kto tu ma jakiekolwiek dowody? :) 

image.png.7bead80f852e7614b26240cbb30987cf.png

Pozdro chłopaki, ważne że dobry przekaz leci. 🤡

• Jestem za 1
Napisano

Scc buszuje po nocach insurgentem na serwerze pięć życie uważajcie przestroga dla wszystkich

• Haha 3
  • Jestem przeciw 1
  • Junior Administrator
Napisano

@dzuk3son Jeśli masz pozostałe nagrania i możliwości, żeby wstawić tutaj linki do nich, bylibyśmy wdzięczni za ich podesłanie. 

Napisano (edytowane)

image.thumb.png.9c669a90a9387ea1ae81c535c7e66340.png

Szacun stary że odblokowujesz nowy poziom ego, dowiedziałem się że miałeś bana i obiecywałeś poprawę, właśnie widać kolejny powód do bana.

Edit: mam nadzieję że kiedyś zmądrzejesz i dotkniesz trawy 🤡

Edytowane przez dzuk3son
  • Haha 2
  • Jestem za 2
  • Jestem przeciw 1
Napisano

chcialbym  sie  wtracic, jako iz sam prowokujesz kazdego, zaczepiasz niejednoktornie mnie zaczepiales  a teaz placzesz w skardze? prosze  cie nie kompomituj sie twoje zachowanie w tych nagraniach mowi wiele o tej sytuacji sam ich prowokowales aby nagrywac ich  aby dostali  kary a prawda  jest taka ze znam bardzo dobrze Swacika i Serka i  z pewnoscia bez powodu cie nie taranowali

• Haha 3
Napisano
22 godziny temu, Kig4m napisał:

chcialbym  sie  wtracic, jako iz sam prowokujesz kazdego, zaczepiasz niejednoktornie mnie zaczepiales  a teaz placzesz w skardze? prosze  cie nie kompomituj sie twoje zachowanie w tych nagraniach mowi wiele o tej sytuacji sam ich prowokowales aby nagrywac ich  aby dostali  kary a prawda  jest taka ze znam bardzo dobrze Swacika i Serka i  z pewnoscia bez powodu cie nie taranowali

wracaj na 4laga 

• Junior Administrator
Napisano

@Serekk zostanie ukarany za taranowanie (kat. c), oraz odwalanie pojazdem (kat. c)

@SwatOP zostanie ukarany za taranowanie (kat. b), oraz odwalanie pojazdem (kat. b)

@FusiOnExO zostanie ukarany za taranowanie (kat. b) oraz odwalanie pojazdem (kat. b)

@dzuk3son następnym razem wyślij reporta i zaczekaj na przyjście kogoś z ekipy. 

• Jestem za 1
  • Stasiowee zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...