dzuk3son Napisano 17 Maja 2023 Napisano 17 Maja 2023 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 1:00 - 2:00 / 17.05.2023 Nick oskarżającego: dzuk3son Nick oskarżonego: Serekk, SwatOP, Fusi0nExD. Powód napisania skargi: Celowe taranowanie pojazdu i natarczywe przeszkadzanie podczas rozgrywki, dodam coś od siebie < No cóż chłopaki z SCC nie mają co robić o godzinach północnych i zachowują się jak goryle w stadzie, zauważyłem że chłopaki już mają bardzo wiele skarg i nadal nie pomogło, może jakaś zmiana zamiast prawek wkońcu ban na klika dni może by pomogło. Chciałbym żeby rozpatrzyła to wyższa administracja i sama podjęła kroki bo gracze się za mocno poczuli jak nie ma administracji wieczorem. Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/def1z9 https://streamable.com/k2nts1 Edytowane 17 Maja 2023 przez dzuk3son 5 1 3 2
OskarekBetter Napisano 17 Maja 2023 Napisano 17 Maja 2023 Szczerze chcialbym sie wypowiedziec, nie bylo mnie tam ale wiem jak jest filmy wyjete z kontekstu moze jak bys pokazal cale nagranie ktorego pewnie nie masz bo wiekszosc ludzi klipuje tylko na ich korzysc, rozumiem to i nie mam o to problemu. Tak samo sam ich podpuszczasz co widac na klipie xD. Jak dla mnie obie strony sa winne a nie tylko jedna. Pozdrawiam 1 1
SwatOP Napisano 17 Maja 2023 Napisano 17 Maja 2023 Może bys wstawił jak mnie rozjeżdżałeś kiedy biegłem po auto trawnikiem ? 1 2
dzuk3son Napisano 18 Maja 2023 Autor Napisano 18 Maja 2023 2 godziny temu, OskarekBetter napisał: Szczerze chcialbym sie wypowiedziec, nie bylo mnie tam ale wiem jak jest filmy wyjete z kontekstu moze jak bys pokazal cale nagranie ktorego pewnie nie masz bo wiekszosc ludzi klipuje tylko na ich korzysc, rozumiem to i nie mam o to problemu. Tak samo sam ich podpuszczasz co widac na klipie xD. Jak dla mnie obie strony sa winne a nie tylko jedna. Pozdrawiam Mogę pokazać całe nagranie zajścia administracji na discordzie ponieważ nie chce mi się przysyłać takiego wielkiego materiału który waży po jednym filmiku z 500mb. Godzinę temu, SwatOP napisał: Może bys wstawił jak mnie rozjeżdżałeś kiedy biegłem po auto trawnikiem ? Pokazałbym ale nie da rady, ponieważ takiej akcji nawet nie było chyba że masz jakieś nagranie to możesz udowodnić swoją niewinność. Godzinę temu, SwatOP napisał: Albo wstaw swoje wyzwiska i prowokacje w stosunku do nas bo bez winy bezbeku nie jesteś ha tfu na de tyle w temacie A wyzwiska? Poniosło mnie bo pewnym razie i powyzywałem się z jedną osobą na vc, mogę dostać nawet za to mute nie boli mnie to . Się już wkurwiłem jak wziąłem jugulara po czym zginął szaficzek z całej akcji. Żeby naprawić i odstawić a nawet tego nie daliście mi zrobić przez jakiś określony czas, tym bardziej że nawet was nie uderzyłem siedząc jako pasażer i oglądając całą sytuacje z kamery. Jak chcecie pokazywać taki poziom to nie wiem idźcie sobie na bojówke rp czy coś bo dla was pasuję idealnie. W dodatku kto tu ma jakiekolwiek dowody? Pozdro chłopaki, ważne że dobry przekaz leci. 🤡 1
Szymonek Napisano 18 Maja 2023 Napisano 18 Maja 2023 Scc buszuje po nocach insurgentem na serwerze pięć życie uważajcie przestroga dla wszystkich 3 1
Junior Administrator Stasiowee Napisano 20 Maja 2023 Junior Administrator Napisano 20 Maja 2023 @dzuk3son Jeśli masz pozostałe nagrania i możliwości, żeby wstawić tutaj linki do nich, bylibyśmy wdzięczni za ich podesłanie.
dzuk3son Napisano 21 Maja 2023 Autor Napisano 21 Maja 2023 (edytowane) Szacun stary że odblokowujesz nowy poziom ego, dowiedziałem się że miałeś bana i obiecywałeś poprawę, właśnie widać kolejny powód do bana. Edit: mam nadzieję że kiedyś zmądrzejesz i dotkniesz trawy 🤡 Edytowane 21 Maja 2023 przez dzuk3son 2 2 1
Kig4m Napisano 21 Maja 2023 Napisano 21 Maja 2023 chcialbym sie wtracic, jako iz sam prowokujesz kazdego, zaczepiasz niejednoktornie mnie zaczepiales a teaz placzesz w skardze? prosze cie nie kompomituj sie twoje zachowanie w tych nagraniach mowi wiele o tej sytuacji sam ich prowokowales aby nagrywac ich aby dostali kary a prawda jest taka ze znam bardzo dobrze Swacika i Serka i z pewnoscia bez powodu cie nie taranowali 3
Szymonek Napisano 22 Maja 2023 Napisano 22 Maja 2023 22 godziny temu, Kig4m napisał: chcialbym sie wtracic, jako iz sam prowokujesz kazdego, zaczepiasz niejednoktornie mnie zaczepiales a teaz placzesz w skardze? prosze cie nie kompomituj sie twoje zachowanie w tych nagraniach mowi wiele o tej sytuacji sam ich prowokowales aby nagrywac ich aby dostali kary a prawda jest taka ze znam bardzo dobrze Swacika i Serka i z pewnoscia bez powodu cie nie taranowali wracaj na 4laga
Junior Administrator Stasiowee Napisano 22 Maja 2023 Junior Administrator Napisano 22 Maja 2023 @Serekk zostanie ukarany za taranowanie (kat. c), oraz odwalanie pojazdem (kat. c). @SwatOP zostanie ukarany za taranowanie (kat. b), oraz odwalanie pojazdem (kat. b). @FusiOnExO zostanie ukarany za taranowanie (kat. b) oraz odwalanie pojazdem (kat. b). @dzuk3son następnym razem wyślij reporta i zaczekaj na przyjście kogoś z ekipy. 1
Rekomendowane odpowiedzi