EIUC_BeastPL Napisano 16 Maja 2023 Napisano 16 Maja 2023 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 16.5.2023 18:15 i 23:55 Nick oskarżającego: EIUC_BeastPL Nick oskarżonego: SwatOP Powód napisania skargi: celowe utrudnianie gry, wyzwiska na forum Dowody w postaci logów lub screenshotów: 904796300_RGultiplaer2023-05-1623-55-53Swat.mp4 1266990926_RGultilyr2023-05-1618-15-55Swat.mp4 Edytowane 18 Maja 2023 przez EIUC_BeastPL kolejne przewinienie oskarżonego 1 2
SwatOP Napisano 17 Maja 2023 Napisano 17 Maja 2023 Na drugi filmik coś ci powiedziałem łbie „przegląd podwozia” dużo ci to zrobiło ? wydaje mi się ze nie, wiec nie strzelaj z palca 🖕 1
EIUC_BeastPL Napisano 18 Maja 2023 Autor Napisano 18 Maja 2023 To co robiłeś było celowym utrudnianiem gry. Tak samo jak strzelanie w radiowozy ze śmigłowca podczas pościgu, który Cię nie dotyczył co potwierdzi m. in. @Eryczoleki @Kubins
EIUC_BeastPL Napisano 18 Maja 2023 Autor Napisano 18 Maja 2023 (edytowane) Poza tym regularnie zachowujesz się toksycznie a to tylko kilka przykładowych sytuacji. Zresztą, może przypomnisz i się pochwalisz dlaczego wyleciałeś z LSPD? Nic się od tamtej pory w twoim zachowaniu nie zmieniło. Byłeś toksyczny i dalej taki jesteś. Edytowane 18 Maja 2023 przez EIUC_BeastPL dodatkowe informacje
Szymonek Napisano 18 Maja 2023 Napisano 18 Maja 2023 To jakbys sie czepial niepelnosprawnego dziecka ze chodzic nie moze
EIUC_BeastPL Napisano 18 Maja 2023 Autor Napisano 18 Maja 2023 Fałszywe oskarżenia, zresztą widzę po skargach że nie tylko wobec mnie + obraza na forum. Dzięki że ułatwiasz mi udowodnienie twojej toksyczności.
SwatOP Napisano 18 Maja 2023 Napisano 18 Maja 2023 4 godziny temu, EIUC_BeastPL napisał: Poza tym regularnie zachowujesz się toksycznie a to tylko kilka przykładowych sytuacji. Zresztą, może przypomnisz i się pochwalisz dlaczego wyleciałeś z LSPD? Nic się od tamtej pory w twoim zachowaniu nie zmieniło. Byłeś toksyczny i dalej taki jesteś. Mogę ci tylko oznajmić że ja wyleciałem bo tego chciałem i nawet o to prosiłem a to dlatego żeby cie nie słuchać i nie powtarzać ci po 20 razy jaki jest kod na pościgu a na dodatek nie chce nic mówić ale byłeś jednym z tych którzy przeszli akademie na farcie bo w zamyśle było ze masz nie zdać przez to ze nawet na akademii nie stosowałeś się do poleceń funkcjonariuszy wyższych rangą tyle w temacie i już morda niech administracja mi nałoży karę
EIUC_BeastPL Napisano 18 Maja 2023 Autor Napisano 18 Maja 2023 (edytowane) 3 minuty temu, SwatOP napisał: Mogę ci tylko oznajmić że ja wyleciałem bo tego chciałem i nawet o to prosiłem a to dlatego żeby cie nie słuchać i nie powtarzać ci po 20 razy jaki jest kod na pościgu a na dodatek nie chce nic mówić ale byłeś jednym z tych którzy przeszli akademie na farcie bo w zamyśle było ze masz nie zdać przez to ze nawet na akademii nie stosowałeś się do poleceń funkcjonariuszy wyższych rangą tyle w temacie i już morda niech administracja mi nałoży karę I znów fałszywe oskarżenia... Zresztą, wyleciałeś ponieważ @Dexteryep udowodnił twoją hipokryzję i toksyczność swoją skargą. Radziłbym żebyś odświeżył sobie pamięć. Edytowane 18 Maja 2023 przez EIUC_BeastPL
SwatOP Napisano 18 Maja 2023 Napisano 18 Maja 2023 To może @Guziol542 niech się wypowie o ile nie stanie po stronie „kolegi” z frakcji
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 19 Maja 2023 Junior Administrator Napisano 19 Maja 2023 Z tego co widać na powyższych filmikach gracz @SwatOPzostanie ukarany za :Taranowanie oraz Utrudnianie GryOraz chciałbym przypomnieć Panu @SwatOP, że już miałeś bana za brak kultury i za zachowanie, więc radziłbym się ogarnąć, bo następne kary mogą się skończyć dużo gorzejSkargę zamykam i przenoszę do archiwum 1 3
Rekomendowane odpowiedzi