Skocz do zawartości

Skarga na SwatOP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na drugi filmik coś ci powiedziałem łbie 

„przegląd podwozia”

dużo ci to zrobiło ? wydaje mi się ze nie, wiec nie strzelaj z palca 🖕

• Jestem przeciw 1
Napisano

To co robiłeś było celowym utrudnianiem gry. Tak samo jak strzelanie w radiowozy ze śmigłowca podczas pościgu, który Cię nie dotyczył co potwierdzi m. in. @Eryczoleki @Kubins

Napisano (edytowane)

Poza tym regularnie zachowujesz się toksycznie a to tylko kilka przykładowych sytuacji.

Zresztą, może przypomnisz i się pochwalisz dlaczego wyleciałeś z LSPD? Nic się od tamtej pory w twoim zachowaniu nie zmieniło. Byłeś toksyczny i dalej taki jesteś.

Edytowane przez EIUC_BeastPL
dodatkowe informacje
Napisano

To jakbys sie czepial niepelnosprawnego dziecka ze chodzic nie moze 

Napisano

Fałszywe oskarżenia, zresztą widzę po skargach że nie tylko wobec mnie + obraza na forum. Dzięki że ułatwiasz mi udowodnienie twojej toksyczności.

swat.PNG

Napisano
4 godziny temu, EIUC_BeastPL napisał:

Poza tym regularnie zachowujesz się toksycznie a to tylko kilka przykładowych sytuacji.

Zresztą, może przypomnisz i się pochwalisz dlaczego wyleciałeś z LSPD? Nic się od tamtej pory w twoim zachowaniu nie zmieniło. Byłeś toksyczny i dalej taki jesteś.

Mogę ci tylko oznajmić że ja wyleciałem bo tego chciałem i nawet o to prosiłem a to dlatego żeby cie nie słuchać i nie powtarzać ci po 20 razy jaki jest kod na pościgu

a na dodatek nie chce nic mówić ale byłeś jednym z tych którzy przeszli akademie na farcie bo w zamyśle było ze masz nie zdać przez to ze nawet na akademii nie stosowałeś się do poleceń funkcjonariuszy wyższych rangą tyle w temacie i już morda

niech administracja mi nałoży karę 

Napisano (edytowane)
3 minuty temu, SwatOP napisał:

Mogę ci tylko oznajmić że ja wyleciałem bo tego chciałem i nawet o to prosiłem a to dlatego żeby cie nie słuchać i nie powtarzać ci po 20 razy jaki jest kod na pościgu

a na dodatek nie chce nic mówić ale byłeś jednym z tych którzy przeszli akademie na farcie bo w zamyśle było ze masz nie zdać przez to ze nawet na akademii nie stosowałeś się do poleceń funkcjonariuszy wyższych rangą tyle w temacie i już morda

niech administracja mi nałoży karę 

I znów fałszywe oskarżenia... Zresztą, wyleciałeś ponieważ @Dexteryep udowodnił twoją hipokryzję i toksyczność swoją skargą. Radziłbym żebyś odświeżył sobie pamięć.

Edytowane przez EIUC_BeastPL
Napisano

To może @Guziol542 niech się wypowie o ile nie stanie po stronie „kolegi” z frakcji 

• Junior Administrator
Napisano

Z tego co widać na powyższych filmikach gracz @SwatOPzostanie ukarany za :
Taranowanie oraz Utrudnianie Gry

Oraz chciałbym przypomnieć Panu @SwatOP, że już miałeś bana za brak kultury i za zachowanie, więc radziłbym się ogarnąć, bo następne kary mogą się skończyć dużo gorzej

Skargę zamykam i przenoszę do archiwum

• Haha 1
  • Jestem za 3
  • WolnoLukasz zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...