Skocz do zawartości

Skarga na KoMlik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wypowiem się tam przypadkiem najechałem na ciebie i zatrzymałem się i przeprosiłem a ty na VOICE chat wybuchłeś złością że co ja robię błagaj mnie na kolanach żebyś skargi nie napisał zresztą czemu dałeś nagranie bez dźwięku byśmy posłuchali jak obrażasz i dlaczego jest powód że cię rozjechałem
z mojej strony dobrze zrobiłem bo się zatrzymałem kulturalnie i a ty za to zacząłeś się od razu pruć no to stwierdziłem że i tak się nie da w normalny sposób pogadać to rozjechałem i tyle 

• Haha 2
Napisano

Po pierwsze, nie wyzywałem ciebie drogi kolego, po drugie podaj dowód na to że faktycznie tak mówiłem o tym że masz mnie błagać, po trzecie niestety nie mam nagrania z dźwiękiem. Faktycznie krzyczałem, to tego się przyznam, ale bez żadnych obelg ani wyzwisk w twą stronę, lecz jestem ciekaw jak ty byś zareagował gdybyś został potrącony i rowerem jechać aż na gięłdę.

• Jestem za 1
Napisano (edytowane)

Wystarczyło inaczej zareagować a nie się pruć to by się inaczej potoczyło i po 2 widać na nagraniu że coś mówisz więc coś w tym jest
po 3 jak bym chciał to bym od razu rozjechał a jednak próbowałem przeprosić

Edytowane przez KoMlik
Napisano

KoMlik w tym momencie uważasz że postąpiłeś dobrze rozjeżdżając mnie drugi raz, za to że byłem zły?

Napisano (edytowane)

Przypadkiem cię najechałem nie rozjechałem próbowałem przeprosić za mój błąd ale najwidoczniej coś cię innego jeszcze wkurzyło i się zirytowałeś na mnie ja też się zirytowałem za to że próbowałem przeprosić a ty się prułeś i wtedy postanowiłem że i tak się nie do gadam i lepiej będzie jak cię rozjadę i nie będę słyszał płaczu poza tym nie trzeba było stać na środku giełdy

Edytowane przez KoMlik
Napisano

Poczekajmy na administracje choć już nawet po twych postach idzie wywnioskować że teraz próbujesz obrócić kota ogonem :D 

Napisano (edytowane)

Okej zaczekamy na administracje chętnie i ona wywnioskuje kto tu zawinił i kto próbuję się wywinąć od konsekwencji

Edytowane przez KoMlik
Napisano

KoMlik ładnie to tak edytować nagle posty?

Napisano (edytowane)

ArcadiusS zabronisz mi poprawiać moje błędy ?

Edytowane przez KoMlik
  • Haha 1
  • Junior Administrator
Napisano
  • @KoMlik zostanie ukarany za VDM. 

Jeśli masz nagranie @KoMlik, na którym jest dźwięk z zdarzenia i słychać toksyczność ze strony @ArcadiusS - wstaw w nowej skardze. 
Na przyszłość zadbaj o dźwięk z Twojego mikrofonu @ArcadiusS

Zamykam i przenoszę do archiwum. 

• Jestem za 1
  • Stasiowee zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...