Dejmien_ Napisano 3 Maja 2023 Napisano 3 Maja 2023 Nick: Dejmien_ Nick osoby nakładającej kare: Arrow Powód nałożenia kary: Multikonta Krótki opis sytuacji: Zostałem zbanowany za multikonto na fivelife a moje konto Ganter_yt zostalo skradzione a zalozenie drugiego konta bylo dlatego ze nie wiedziałem co z tym zrobić a można nawet w logach zobaczyć ze nie było żadnych transakcji miedzy tymi kontami zbanowanymi . Dowody: Coś od siebie: Coś od siebie: Przepraszam za popełniony przeze mnie błąd, czyli tworzenie multikont. Nie było to zrobione pod "pranie pieniędzy"... Jedno moje główne konto zostało mi odebrane poprzez włamanie. Postanowiłem utworzyć drugie konto a z tego starego nie korzystać, z racji iż praktycznie w ogóle nie miałem majątku - po prostu nie było mi szkoda tamtego konta. Po utworzeniu nowego konta chciałem rozpocząć moją przygodę z serwerem od zera. Poleciłem serwer mojemu koledze, pokazałem mu co i jak i mu się spodobał. Poprosił mnie abym utworzył mu konto u mnie (w tym samym czasie kiedy siedział na krześle obok mnie) a ten po prostu by korzystał ze swojego konta u siebie w domu na swoim sprzęcie. Nie miałem zamiaru czerpać z tego korzyści w postaci szybszego i łatwiejszego dorobienia się majątku dlatego też nie było pomiędzy utworzonymi przeze mnie kontami żadnych przelewów gotówkowych czy też innymi podmiotami. Prosiłbym o jakieś spotkanie się w połowie w kwestii rozpatrzenia moich dalszych losów na tym serwerze. Chcę tylko miło spędzać czas ze znajomymi, tęsknię za serwerem i nie ukrywam - miło byłoby wrócić do gry w której najlepiej spędza się czas.
Administrator NyKo Napisano 4 Maja 2023 Administrator Napisano 4 Maja 2023 Apelacja zostaje odrzucona z takim samym powodem co ostatnia.
Rekomendowane odpowiedzi