Tandeta Napisano 30 Kwietnia 2023 Napisano 30 Kwietnia 2023 Nick: Tandeta Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: zwyzywałem Proklina Krótki opis sytuacji: dwa lata temu jak była pandemia pobrałem ragemp i miałem na to zajawke. Podczas lekcji, gdy grałem jakiś gościu dał mi pieniądze za które kupiłem samochód. Dostałem przez to bana i próbowałem chyba coś jeszcze przepraszać ale nie dostałem unbana i pod wpływem emocji zwyzywałem Proklina, przez co dostałem bana na discord. Dowody: nie mam Coś od siebie: To chyba już trzeci raz jak piszę prośbę o unbana. Serio podoba mi się wasz serwer i spoko mi się na nim grało. Żałuje tego co zrobiłem kilka lat temu jak byłem młody i głupi. Prosił bym o informację czy nadal mam bana na rage'u, a jeśli tak to proszę o zdjęcie bana na serwerze i na discord. To już się więcej nie powtórzy. Jeszcze raz sory 1
Administrator NyKo Napisano 2 Maja 2023 Administrator Napisano 2 Maja 2023 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -wipe konta -status OSZUST na trzy miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na trzy miesiące -prace społeczne 100k na konwojencie przez trzy miesiące System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Ban na discordzie pozostaje. Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
PJOTER2003 Napisano 16 Czerwca 2023 Napisano 16 Czerwca 2023 Brak zainteresowania tematem. Skargę odrzucam i temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi