Skocz do zawartości

Tandeta ukarany przez Proklin - prośba o unban na discordzie i  serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Tandeta

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: zwyzywałem Proklina 

Krótki opis sytuacji: dwa lata temu jak była pandemia pobrałem ragemp i miałem na to zajawke. Podczas lekcji, gdy grałem jakiś gościu dał mi pieniądze za które kupiłem samochód. Dostałem przez to bana i próbowałem chyba coś jeszcze przepraszać ale nie dostałem unbana i pod wpływem emocji zwyzywałem Proklina, przez co dostałem bana na discord.

Dowody: nie mam 

Coś od siebie: To chyba już trzeci raz jak piszę prośbę o unbana. Serio podoba mi się wasz serwer i spoko mi się na nim grało. Żałuje tego co zrobiłem kilka lat temu jak byłem młody i głupi. Prosił bym o informację czy nadal mam bana na rage'u, a jeśli tak to proszę o zdjęcie bana na serwerze i na discord. To już się więcej nie powtórzy. Jeszcze raz sory :(

• Haha 1
  • Administrator
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

-wipe konta
-status OSZUST na trzy miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
-blokada handlu na trzy miesiące
-prace społeczne 100k na konwojencie przez trzy miesiące

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Ban na discordzie pozostaje.

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Brak zainteresowania tematem.
Skargę odrzucam i temat zamykam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...