Skocz do zawartości

Skarga na amakuzax.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia:  05.05.2019, 18:57

Nick oskarżającego: Ghq

Nick oskarżonego: amakuzax

Powód napisania skargi: Zostałem oszukany podczas sprzedaży auta. Transakcja miała wynieść 90000$, Amakuzax zmienił kwotę na 9000 $ i opuścił serwer. Od razu pisałem na globalu, że się pomylił. Po kilku minutach gdy wrócił na serwer, chwalił się na VC, że wykręcił kolejny taki numer.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

a2.jpg

a1.jpg

Edytowane przez Ghq
dodanie ps
  • Confused 2
Napisano

po to zostal stworzony system podwojnej weryfikacji by nie byc oscamowanym nie ma zadnego bugu.. a nawet jak bys jakis system oszukal to jak oszukasz ten drugi? widzisz ile placisz badz on placi wiec jak akceptujesz to jedynie twoja wina.. tak dziala wolny rynek, jak pisze tobie Internet do 100MB/S to myslisz ze dostaniesz 100MB? a ten bug jest znany od dawna jedyne co mozna zmienic to ze anulujesz jak zakceptowali obaj ale dalej musisz przybic aka "Dokonac wymiany"

• Like 1
Napisano (edytowane)

Gdzie napisalem ze dam ci 90k? jedyne co zrobilismy to wymiana, a zadnego bugu nie wykorzystywalem tylko powiedzialem raz starego buga z GT:MP ze dalo sie wyslac 2 wymiany na raz.. ktory juz naprawiony jest.

zrobilismy wymiane i z ciekawosci dalem ci 9k ktore zakceptowales...
szczerze gdzie jest te oszustwo ja chcialem sie pobic o cene aka handlowac by zniwelowac cene bo mialem jedynie 80k i chcialem zejsc do 60k.

Edytowane przez amakuzax
Napisano

Sam jesteś sobie winny trzeba było sprawdzić 3 razy, zanim dokonałeś wymiany system jest tak skonstruowany, że nie da się ciebie oszukać jak jesteś czujny czy nic się nie zmienia.

• Like 1
Napisano

Od razu po transakcji pisałem na globalu, że dał mi za mało. Ale wyszedł z serwera.

Napisano
1 minutę temu, Ghq napisał:

Od razu po transakcji pisałem na globalu, że dał mi za mało. Ale wyszedł z serwera.

Dostalem crasha out of memory

Napisano
6 minut temu, amakuzax napisał:

Gdzie napisalem ze dam ci 90k? jedyne co zrobilismy to wymiana, a zadnego bugu nie wykorzystywalem tylko powiedzialem raz starego buga z GT:MP ze dalo sie wyslac 2 wymiany na raz.. ktory juz naprawiony jest.

zrobilismy wymiane i z ciekawosci dalem ci 9k ktore zakceptowales...
szczerze gdzie jest te oszustwo ja chcialem sie pobic o cene aka handlowac by zniwelowac cene bo mialem jedynie 80k i chcialem zejsc do 60k.

Bzdura. Napisałeś, że masz 91k, możesz dać 90k + flboxy/maski. W logach wszystko jest.

Napisano
Teraz, Ghq napisał:

Bzdura. Napisałeś, że masz 91k, możesz dać 90k + flboxy/maski. W logach wszystko jest.

mam 90k ale musze oddac grubemu 30k. wiec nie jest to moje..

Napisano
Teraz, amakuzax napisał:

Dostalem crasha out of memory

Jasne i po powrocie siedziałeś cicho. Pod przechowalnią chwaliłeś się na VC dla Deejwa.

Napisano

Tak to jest jak się nie sprawdza.Dodatkowo wychodzi brak oczu.Pozdrawiam

• Like 1
Napisano
Teraz, Ghq napisał:

Jasne i po powrocie siedziałeś cicho. Pod przechowalnią chwaliłeś się na VC dla Deejwa.

Deejwa poznalem dzisiaj.. robilismy poradnik jak naprawic RAGE;MP

Napisano
Teraz, amakuzax napisał:

Deejwa poznalem dzisiaj.. robilismy poradnik jak naprawic RAGE;MP

No i?

Mówiłeś, żeby Cię poparł w razie skargi.

Napisano

To jedynie twoja wina..bo nie patrzysz na sume ") Admini chyba nie odpowiadają za to jak ty się wymieniasz 

• Like 1
Napisano

Był już gdzieś taki temat i administracja chyba mówiła, że nie jest w stanie z tym zrobić bo to nie serwer zawinił tylko Ty, że nie dopatrzyłeś się zmiany ceny, od tego jest podwójna weryfikacja handlu.

• Like 1
Napisano

To nie jest scam poprostu twoja nieuwaga ja nie widze żadnej winy amakuzax

• Like 1
Napisano

ty mowisz powazne? zadej winy? oszukal go na 80k !!! kolejny raz zreszta kogos oszukal w ten sam sposob, bo to nie pierwszy taki temat. a kasy nie oddal i zapewne nie odda.

on po prostu kolejny raz liczy na to ze administracji nie bedzie sie chcialo grzebac w logach. 

Napisano

@Ghq to jest jedynie twój błąd. Jest specjalnie zrobiony system, żeby nikt nikogo nie oszukał. Bez sensu napisana skarga. 

Napisano (edytowane)
9 godzin temu, Redzik napisał:

ty mowisz powazne? zadej winy? oszukal go na 80k !!! kolejny raz zreszta kogos oszukal w ten sam sposob, bo to nie pierwszy taki temat. a kasy nie oddal i zapewne nie odda.

on po prostu kolejny raz liczy na to ze administracji nie bedzie sie chcialo grzebac w logach. 

Nie grzebanie w logach a masz takich tematow setki ja sie umowilem na trade i tam co jest w tym trade to nie moja sprawka..
Tak jak wczesniej przy handlu licze na podbicie stawki przez niego i wyladowaniu przy -/+ 50% wartosci samochodu tak dziala to tez w pradziwym zyciu.. 
Masz tutaj setki takich tematow idz na gielde gdzie skupuja tak auta ciagle kupuje issi za 6k sprzedaje za 25k i napiszesz na niego starge?

Ja sprzedalem auto z id 187 i 147 za ok 3k bo chcialem szybki zarobek wiedzac ze te auta kosztuja lacznie 80k i mam tez napisac skarge?
Widocznie widzisz ze polowa serwera tez ma moje zdanie...

zaplacilem za samochod odjechalem ty nie miales zadnego problemu nawet poczekalem wolno jadac te 30 sekund z mysla ze jak masz problem to sie zatrzymam
ale nic.. jedyne co zrobiles to odbiegles w bok, dostalem crash po okolo "5 MINUTACH" nie slyszalem ani slowa od ciebie
az wbilem ponownie i przy 2 osobach chwalilem sie ze kupilem okazyjnie samochod za cwiartke ceny...
po czym ty stales z tylu bez zadnego glosu i jedynie co mi powiedziales to ze dalem ci niby 9k zamiast 90k? w ofercie pisalo 90k
na sms pisalem na 99% jedynie "Kupie" po czym odjechales z gieldy i handlowalismy po za terenem gieldy.

chcialem ci dac 900 i napisalem ze zapomnialem zera to ci napisalem 9000 po czym akceptowales.

Edytowane przez amakuzax
  • Thanks 1
Napisano

Myślę administracja trzyma się zdania, że nie odpowiadają oni za handel i zwykłe niedopatrzenie ze strony graczy w tym temacie także chyba tylko i wyłącznie przestroga na przyszłość :/

• Like 1
Napisano
Godzinę temu, amakuzax napisał:

Nie grzebanie w logach a masz takich tematow setki ja sie umowilem na trade i tam co jest w tym trade to nie moja sprawka..
Tak jak wczesniej przy handlu licze na podbicie stawki przez niego i wyladowaniu przy -/+ 50% wartosci samochodu tak dziala to tez w pradziwym zyciu.. 
Masz tutaj setki takich tematow idz na gielde gdzie skupuja tak auta ciagle kupuje issi za 6k sprzedaje za 25k i napiszesz na niego starge?

Ja sprzedalem auto z id 187 i 147 za ok 3k bo chcialem szybki zarobek wiedzac ze te auta kosztuja lacznie 80k i mam tez napisac skarge?
Widocznie widzisz ze polowa serwera tez ma moje zdanie...

zaplacilem za samochod odjechalem ty nie miales zadnego problemu nawet poczekalem wolno jadac te 30 sekund z mysla ze jak masz problem to sie zatrzymam
ale nic.. jedyne co zrobiles to odbiegles w bok, dostalem crash po okolo "5 MINUTACH" nie slyszalem ani slowa od ciebie
az wbilem ponownie i przy 2 osobach chwalilem sie ze kupilem okazyjnie samochod za cwiartke ceny...
po czym ty stales z tylu bez zadnego glosu i jedynie co mi powiedziales to ze dalem ci niby 9k zamiast 90k? w ofercie pisalo 90k
na sms pisalem na 99% jedynie "Kupie" po czym odjechales z gieldy i handlowalismy po za terenem gieldy.

chcialem ci dac 900 i napisalem ze zapomnialem zera to ci napisalem 9000 po czym akceptowales.

1. Smsów w to nie mieszaj bo doskonale wiesz, że nie mogłem ich odczytać - nadal nie mogę, o czym pisałem na globalu.

2. Od razu po transakcji pisałem - również na globalu, że przelałeś za mało pieniędzy.

3.  Po 5 minutach nie dostałeś crasha, tylko uciekłeś od razu. Sprawdzałem na mapie oraz pod F2.

4. Chwaliłeś się tym, że oszukałeś i tłumaczyłeś Deejwowi jak tego dokonać. Nie zwracałeś uwagi na moje wpisy na czacie.

5. Z handlowaniem poza terenem giełdy. Kpisz, ale teraz to jest jasne. Pisałeś, że chcesz zobaczyć jak przyspiesza. Po przejechaniu /bramy giełdy/ stwierdziłeś, że kupujesz.

6. Najpierw wpisałeś kwotę 9000 $, gdy jej nie akceptowałem, to napisałeś, że zapomniałeś o dopisaniu 0. Zmieniłeś na 90000 $ zaakceptowałem, następnie znów szybko zmieniłeś na 9000 $. I tym sposobem chwaliłeś się pod przechowalnią. -pkt. 4.

Z każdym postem coraz bardziej się plączesz. Na nic się zda edytowanie.

Wielokrotnie kupowałem/sprzedawałem auta. Gdy kwota transakcji się nie zgadzała, zwracało się uwagę drugiej osobie. Bywało, że kupujący wpisywał o jedno 0 za dużo, nie akceptowałem oferty, a informowałem o tym gracza.  Jakiś czas temu sprzedałem auto jakiemuś świeżakowi od Viniego. Nie mógł wejść do auta bo nadal widniało jako moje, chociaż fizycznie już do mnie nie należało. Pisałem report, SUP nie potrafił pomóc, dopiero admin - chyba Proklin? W międzyczasie nowy miał crasha. Czekałem na niego na giełdzie, żeby nie pomyślał, że go ktoś oszukał i nie zraził się do serwera już na starcie. Widać wychowanie mamy na zupełnie różnych biegunach. Ty połakomiłeś się na wirtualne auto w grze komputerowej. Brawo.

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Ghq napisał:

1. Smsów w to nie mieszaj bo doskonale wiesz, że nie mogłem ich odczytać - nadal nie mogę, o czym pisałem na globalu.

2. Od razu po transakcji pisałem - również na globalu, że przelałeś za mało pieniędzy.

3.  Po 5 minutach nie dostałeś crasha, tylko uciekłeś od razu. Sprawdzałem na mapie oraz pod F2.

4. Chwaliłeś się tym, że oszukałeś i tłumaczyłeś Deejwowi jak tego dokonać. Nie zwracałeś uwagi na moje wpisy na czacie.

5. Z handlowaniem poza terenem giełdy. Kpisz, ale teraz to jest jasne. Pisałeś, że chcesz zobaczyć jak przyspiesza. Po przejechaniu /bramy giełdy/ stwierdziłeś, że kupujesz.

6. Najpierw wpisałeś kwotę 9000 $, gdy jej nie akceptowałem, to napisałeś, że zapomniałeś o dopisaniu 0. Zmieniłeś na 90000 $ zaakceptowałem, następnie znów szybko zmieniłeś na 9000 $. I tym sposobem chwaliłeś się pod przechowalnią. -pkt. 4.

Z każdym postem coraz bardziej się plączesz. Na nic się zda edytowanie.

Wielokrotnie kupowałem/sprzedawałem auta. Gdy kwota transakcji się nie zgadzała, zwracało się uwagę drugiej osobie. Bywało, że kupujący wpisywał o jedno 0 za dużo, nie akceptowałem oferty, a informowałem o tym gracza.  Jakiś czas temu sprzedałem auto jakiemuś świeżakowi od Viniego. Nie mógł wejść do auta bo nadal widniało jako moje, chociaż fizycznie już do mnie nie należało. Pisałem report, SUP nie potrafił pomóc, dopiero admin - chyba Proklin? W międzyczasie nowy miał crasha. Czekałem na niego na giełdzie, żeby nie pomyślał, że go ktoś oszukał i nie zraził się do serwera już na starcie. Widać wychowanie mamy na zupełnie różnych biegunach. Ty połakomiłeś się na wirtualne auto w grze komputerowej. Brawo.

O zadnym bugu nie mowilem? masz na to jakies dowody?

jedyne bugi jakie zreportowalem to nie sa zwiazane z tym.

Edytowane przez amakuzax
doadnie.
Napisano
1 godzinę temu, amakuzax napisał:

O zadnym bugu nie mowilem? masz na to jakies dowody?

jedyne bugi jakie zreportowalem to nie sa zwiazane z tym.

Nigdzie nie użyłem słowa /bug/. Pisałem o chwaleniu się.

• Like 1
Napisano
4 minuty temu, Ghq napisał:

Nigdzie nie użyłem słowa /bug/. Pisałem o chwaleniu się.

Mam na myśli ss 

• Developer/owner
Napisano

@amakuzax został zbanowany na 2 lata za oszustwo podczas handlu.

• Like 3
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...