Pandomb Napisano 27 Kwietnia 2023 Napisano 27 Kwietnia 2023 Nick: Pandomb #4271 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Toksyczne zachowanie na dc Krótki opis sytuacji: Wypowiedzi nie zgodne z obowiązującymi zasadami serwera. Dowody: Brak z powodu zbanowania, co prowadzi do niemożności wglądu i zrobienia ss. Coś od siebie: "Zbrodnia popełniona w afekcie" - tak mógłbym określić to do czego doszło dzisiejszego ranka na serwerze. Zaszłości jakie mam wobec gracza, którego moje wypowiedzi dotyczyły doprowadziły do mylnego przekonania o słuszności mojego zachowania. Chciałbym wyrazić skruchę i prosić o kolejną szansę. Nadmienię ponadto, że dotychczas mój staż na serwerze był nie skalany nagannym zachowaniem, co jest doskonałym argumentem za tym, że już więcej sytuacje takowe nie zaistnieją. Na moją obronę, chciałbym dodać, iż nie otrzymałem ostrzeżenia, co w takiej sytuacji byłoby właściwym środkiem wychowawczym, natomiast permanentna banicja z serwera discord jest wyrokiem zbyt surowym i nieadekwatnym do popełnionego czynu. Liczę na rozpatrzenie mojej apelacji i niezależnie od podjętej decyzji o informację. Dziękuję za uwagę, Pandomb
Administrator NyKo Napisano 2 Maja 2023 Administrator Napisano 2 Maja 2023 Otrzymujesz drugą szanse i jej nie zmarnuj.
Rekomendowane odpowiedzi