Skocz do zawartości

Skarga na dominikos122

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 26.04.23 17:50

Nick oskarżającego: Eryczolek

Nick oskarżonego: dominikos122

Powód napisania skargi: VDM

Dowody w postaci logów lub screenshotów:
https://streamable.com/d1cqta

Napisano (edytowane)

To ja się może wypowiem. Na nagraniu nie widać, kto uderzył w funkcjonariusza. Fakt jeździłem w okolicach, ale kręciło się tam dużo osób. Więc skąd pewność, że była to moja osoba. Tak jak już mówiłem, w okolicach kręciło się dużo osób, więc to mógł być równie dobrze ktokolwiek z nich. Poza tym, auto, którym jeździłem nie jest moją własnością, tylko organizacji. Więc bardzo dużo osób miało do niego dostęp.

Edytowane przez dominikos122
Napisano

na nagraniu jestem ja ziolek999, dominikos122 widać że dominikos122 jeździł Tezeractem

Napisano

Przecież tłumaczę, pojazd jest własnością innego gracza z organizacji. Nagranie nie wskazuje jednoznacznie na to, że ja wjechałem nim na most. Przecież w momencie uderzenie kamera jest ustawiona przodem do radiowozu, uderzenie było od tyłu. Jako iż pojazd jest na organizacji, to dostęp do niego ma dużo osób i w tym momencie każdy mógł siedzieć za kierownicą.

Napisano

Patrząc na załączony dowód, a dokładniej minimape i blipy na niej się znajdujące oraz logi danego pojazdu jednoznacznie mogę stwierdzić, że gracz @dominikos122 dopuścił się VDM na graczu @Eryczolek.
Z tego powodu zostanie on ukarany za VDM na kat. B.
Skargę zamykam i przenoszę do archiwum. 

• Like 1
  • kgoryl zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...