Skocz do zawartości

Skarga na Romanek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 23.04.2023, około 21:30

Nick oskarżającego: eDDie_

Nick oskarżonego: Romanek

Powód napisania skargi: VDM

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 

Chce dodać tylko że prędzej z użytkownikiem nivin dostali upomnienie słowne od Queen za to że zablokowali mi busa i nie mogłem kontynuować pracy aby zrobić dzienne zadanie, następnie jeździli za mną a reszta to jak na nagraniu.

Edytowane przez eDDie_
Napisano (edytowane)

Witam, zrobiłem to całkowicie przypadkowo, prawdą jest to że chciałem przepchnąć jego pojazd aczkolwiek niefortunnie wysiadł w tym samym momencie i skończył tak jak skończył.

Edit: @eDDie_kiedy będziesz w łodzi, bo miałeś napisać, ale nic od ciebie nie dostałem

Edytowane przez Romanek
Napisano (edytowane)

Ale czemu kłamiesz mordo xd dostaliście też prędzej upomnienie od Queen, dodatkowo jeździliscie za mną a twój kolega mi busa przepychał jak na dachu robiłem zlecenie. Pozdro. Na dodatek przypadkowo? Patrz na nagranie ;)

Edytowane przez eDDie_
Napisano (edytowane)

Nie znam takiego gracza jak nivin i nie wiem o jakim koledze mówisz, a co do upamnienia słownego to też nie pamiętam takiej sytuacji, rozmawiałem z nią ale żadnego upomnienia nie było 

Edytowane przez Romanek
Napisano

Upomnienie że macie się ogarnąć i nie robić tak więcej. 

Napisano

Faktycznie, byłam na raporcie i powiedziałam żebyście się uspokoili, ale to się tyczyło wszystkich abstrahując juz od tamtej sytulacji.

@Romanek Na nagraniu widac ze specjalnie wjechałeś w @eDDie_i go zabiłeś, dlatego też zostaniesz ukarany za VDM.

• Stasiowee zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...