KSL Napisano 23 Kwietnia 2023 Napisano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick: KSL Nick osoby nakładającej kare: Konsola Powód nałożenia kary: Nie wykonanie prac społecznych na czas. Krótki opis sytuacji: Pół roku temu, nie wykonałem prac społecznych do końca, przez ograniczony czas na granie w gierki, ( 135 / 150k holo ) przez co automatycznie wleciała blokada konta. Dowody: Załączony obrazek poniżej. Coś od siebie: Doskonale rozumiem że takie były konsekwencje, oraz zostały mi przedstawione pod moją apelacją o odbanowanie konta. Jednakże przez różne sytuacje w życiu prywatnym nie miałem czasu nawet pomyśleć o ewentualnych negocjacjach z administracją, w celu przedłużenia czasu na wykonanie prac społecznych, by bezproblemowo zmieścić się w czasie. Chciałbym prosić ( jeśli to możliwe ) o przedstawienie mi jakichkolwiek warunków powrotu na serwer, a obiecuję że tym razem wszystkiego dopilnuję. Serdecznie pozdrawiam, KSL Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez KSL 1 1 2
Administrator NyKo Napisano 29 Kwietnia 2023 Administrator Napisano 29 Kwietnia 2023 Nie wykorzystałeś drugiej szansy przez na twoje konto został nałożony pernamentny ban bez możliwości kolejnej apelacji. 1
Rekomendowane odpowiedzi