Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Zlot samochodowy, drag race i tor do driftu

Proklin
 Share

Recommended Posts

• Developer/owner

zlot.png

Witajcie!

Już dziś (niedziela 05.05.2019) o godzinie 18:00 odbędzie się zlot samochodowy w Sandy Shores!

torscreen.png

Wydarzenie rozpocznie się na nowo otwartym torze do Drag Race na płycie lotniska w Sandy Shores, gdzie będziecie mogli się zmierzyć swoimi prywatnymi samochodami w emocjonujących wyścigach 1 vs 1 przy ogromnej widowni!

drift2.png

Planowane są również zawody drifterskie, gdzie każdy tym samym samochodem będzie miał szansę spróbować swoich sił na zamkniętym torze w dokach Los Santos!

Przewidujemy między innymi:

• Wyścigi drag;
  • Wspólny konwój;
  • Zawody drifterskie;
  • Samochodowy konkurs piękności;
  • ...oraz wiele innych ciekawych atrakcji!

Za każdą z dyscyplin przewidziane są duże nagrody!

Wstęp i udział w zawodach jest całkowicie darmowy, dlatego zapraszamy każdego pasjonata dyscyplin motoryzacyjnych!

Całość będzie dokumentowana przez ekipę Weazel News oraz kilku youtuberów.

Zapraszamy do udziału i do zobaczenia na serwerze!

• Like 7
  • Thanks 1

Mam nadzieję, że to nie jedyny taki event! :D Niestety od jutra maturki więc chyba nie uda mi się wpaść :(

• Sad 1

Ten moment kiedy myślałeś, że chociaż dzień przed maturką sobie coś powtórzysz a administracja daje eventy, premie i co nie tylko :D Potwierdzam moją obecność :) 

• Like 1

2 godziny temu, brOOk3n napisał:

myślałeś, że chociaż dzień przed maturką sobie coś powtórzysz

Dobra, godna przyszłość w realnym świecie <<< Jakieś eventy na fajwlajfie
Zresztą, do matury człowiek uczy się 3-4-5 lat w szkole średniej, a nie 5-4-3 dni przed egzaminem. xD

• Haha 1

Czy w przyszłości są przewidywane jakieś zmiany i nowości dotyczące driftu? Chodzi mi tutaj o tory, zawody a może i nawet inny handling samochodów do zawodów.

• RacheT locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...