Developer/owner proklin Posted May 5, 2019 Developer/owner Posted May 5, 2019 Witajcie! Już dziś (niedziela 05.05.2019) o godzinie 18:00 odbędzie się zlot samochodowy w Sandy Shores! Wydarzenie rozpocznie się na nowo otwartym torze do Drag Race na płycie lotniska w Sandy Shores, gdzie będziecie mogli się zmierzyć swoimi prywatnymi samochodami w emocjonujących wyścigach 1 vs 1 przy ogromnej widowni! Planowane są również zawody drifterskie, gdzie każdy tym samym samochodem będzie miał szansę spróbować swoich sił na zamkniętym torze w dokach Los Santos! Przewidujemy między innymi: Wyścigi drag; Wspólny konwój; Zawody drifterskie; Samochodowy konkurs piękności; ...oraz wiele innych ciekawych atrakcji! Za każdą z dyscyplin przewidziane są duże nagrody! Wstęp i udział w zawodach jest całkowicie darmowy, dlatego zapraszamy każdego pasjonata dyscyplin motoryzacyjnych! Całość będzie dokumentowana przez ekipę Weazel News oraz kilku youtuberów. Zapraszamy do udziału i do zobaczenia na serwerze! 7 1
Kordiq Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Mam nadzieję, że to nie jedyny taki event! Niestety od jutra maturki więc chyba nie uda mi się wpaść 1
brOOk3n Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Ten moment kiedy myślałeś, że chociaż dzień przed maturką sobie coś powtórzysz a administracja daje eventy, premie i co nie tylko Potwierdzam moją obecność 1
Hewret Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 2 godziny temu, brOOk3n napisał: myślałeś, że chociaż dzień przed maturką sobie coś powtórzysz Dobra, godna przyszłość w realnym świecie <<< Jakieś eventy na fajwlajfie Zresztą, do matury człowiek uczy się 3-4-5 lat w szkole średniej, a nie 5-4-3 dni przed egzaminem. xD 1
Guziol542 Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Spoko event, tylko mógł być ogłoszony przynajmniej 24h wcześniej
przemczi Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Czy w przyszłości są przewidywane jakieś zmiany i nowości dotyczące driftu? Chodzi mi tutaj o tory, zawody a może i nawet inny handling samochodów do zawodów.
Recommended Posts