szyhak3333 Napisano 3 Kwietnia 2023 Napisano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick: szyhak3333 Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL Powód nałożenia kary: Oszustwa Finansowe Krótki opis sytuacji: Wykonywanie FLRace na kontach znajomych i przyjmowanie procentu z ich wykonywania. (Ponowna Apelacja) Dowody: Coś od siebie: Witam, Niecałe pół roku temu pisałem apelacje związaną z oszustwem finansowym którego dokonałem przez wykonywanie wyścigów FL Race na kontach znajomych. Dokładnie sytuacja została opisana w pierwszej apelacji która została odrzucona (Przeze mnie z powodu nieadekwatnej kary do wykonanego czynu moim zdaniem). Ten czas który minął od poprzedniej apelacji pozwolił mi na sporo luźnych przemyśleń związanych z tym tematem, i uważam że swoje "odbębniłem", oraz żałuje tego co zrobiłem. Oczywiście podtrzymuję że ban jest słuszny, lecz oczekuje na łagodniejszą karę niźeli była deklarowana niecałe pół roku temu (Styczeń 2023). Lov u all ❤️ Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez szyhak3333 Poprawki gramatyczne. 2 19
Administrator NyKo Napisano 29 Kwietnia 2023 Administrator Napisano 29 Kwietnia 2023 Warunki powrotu na serwer nie uległy zmianie. 2
Rekomendowane odpowiedzi