Skocz do zawartości

xRUDYx ukarany przez Arrow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: xRUDYx

Nick osoby nakładającej kare: Arrow

Powód nałożenia kary: "i po co wpychasz to auto do wody?"

Krótki opis sytuacji: Gdy przejeżdżałem obok nurka, zacząłem przepychać puste auto. Nie wiem dlaczego tak zrobiłem lecz nie jest to powód do zabrania prawa jazdy bez żadnego ostrzeżenia. Tak jak później sam Arrow powiedział spectatował mnie 10 min "z nudów" i nie dał mi żadnego ostrzeżenia tylko się patrzył. Auto nie znalazło się w wodzie tylko zostało lekko przepchnięte, w rezultacie czego zamiast ostrzeżenia tak jak już wcześniej pisałem zabrano mi prawo jazdy na kategorie B, co jest jak dla mnie trochę przesadzone bo powinno się skończyć na ostrzeżeniu.

Dowody: -

Coś od siebie: Trochę przesadziłeś z tą karą i sam o tym wiesz :) Zrozumiałbym jeszcze kare jakby auto znalazło się w wodzie lecz było one parę metrów dalej od miejsca zaczęcia przepychania go.

Jak dla mnie kara jest ostro przesadzona i chciałbym odzyskać moje prawo jazdy kategorii B.

Napisano

Przyjąłem twojego reporta i zobaczyłem ze tp się do ciebie jarekia bo był jeszcze inny raport.Gdy jarek znikną spychałeś pojazd w stronę wody i gdy jarek wracał na ostatnią pozycję to ty niby nic nie robiłeś tak było z x3 i napisałem jarkowi żeby się nie tp w tą pozycję a ty dalej spychałeś to auto w stronę wody.I jeszcze piszesz że nie wpadło do wody , bo się zaklinowało.

• Like 1
Napisano

Z twojej odpowiedzi nie wynika nic sensownego.

Tak jak już napisałem, spectatowałeś mnie 10 minut i nie dałeś mi ostrzeżenia tylko od razu zabrałeś prawo jazdy co jest jak dla mnie po prostu nie sprawiedliwe. Napisz trochę bardziej poprawną i sensowną odpowiedź pod względem ortografii to możemy podyskutować bo jak na razie do apelacji nie wprowadziłeś nic nowego.

Napisano

Po prostu oddaj mi te prawo jazdy i będziemy kwita. Sam wiesz że przesadziłeś z tą karą i oboje tylko marnujemy tu swój czas o drobnostkę.

• 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

Prawo jazdy zabrane słusznie jeśli nie była to jednorazowa sytuacja. Zamykam.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...