chrupki95 Napisano 26 Marca 2023 Napisano 26 Marca 2023 Data i godzina zdarzenia 21:30 Nick oskarżającego: Chrupki95 Nick oskarżonego: Wusz Powód napisania skargi: Brak możliwości wejścia na tunera ,zajmowanie się " tuningowaniem " swojego auta blokując przy tym stanowisko. Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://drive.google.com/file/d/1LEVnZOv7lNrBJjnHQPQPDaYV1pt0rjlF/view?usp=sharing 1 3 3
Wusz Napisano 26 Marca 2023 Napisano 26 Marca 2023 (edytowane) gdybyś nie widział obok jest wolne moje stanowisko więc nie szukaj na siłe przyczepki do mnie skoro chciałem żeby mi kolega tuning sprawdził przecież i tak sie spłakaliście daliście reporta i @Rajkomi samochodów wytepał potem wasz kolega wjechał specjalnie do mnie gdy jeszcze raz ten tuning mierzyłem a ty napisałeś reporta o to samo XD Idź trawy dotknij jak nie masz co robićdodam jeszcze zdjecie gdzie staliscie dobre 30 minut a gdy ja wjechalem na stano to postanowiliscie ze sie przywalicie pzdr @Petrosus może sam się o całej sytuacji wypowiedzieć Edytowane 26 Marca 2023 przez Wusz 9 1
davidrag Napisano 26 Marca 2023 Napisano 26 Marca 2023 (edytowane) No tak, staliśmy tam przez około 30min, bo mieliśmy 2 autka do tuningu, chcieliśmy wejść dosłownie na kilka minut ogarnąć temat i spadać. Wy w tym czasie gdzie nie było ruchu, sprawdzaliście sobie tuningi w waszych autach, blokując przy tym jedno stanowisko. Dodam jeszcze że nie utrudnialiśmy wam roboty, tak jak Twoj kolega Petrosus ma to w zwyczaju, wjeżdżając i rzekomo sprawdzając ile kosztuje demont ft, kilka razy jednym autem poczym wyjeżdżał i nic nie robił. I od razu odpowiadając na pytanie, czemu nie wjechaliśmy do was, bo lepiej dać zarobić swoim niż ludziom których się nie zna. Tym bardziej że Petrosus też wziął stano w momencie kiedy z niewiadomych przyczyn chrupka wyrzuciło z pracy stojąc gdzieś w okolicach tuningu wizualnego. Ps. Ty Wusz podciagnij trochę swoją kulturę osobistą bo serio jest na niskim poziomie, dostałeś mute na serwerze za obrażanie na 7 dni, tu pod postem dalej nie potrafisz zachować powagi i sadzisz jakimiś dziwnymi tekstami. "Idź trawy dotknij jak nie masz co robić" Co to w ogóle oznacza? Edytowane 27 Marca 2023 przez davidrag Dopisany ostatni akapit 1
davidrag Napisano 27 Marca 2023 Napisano 27 Marca 2023 (edytowane) Miss Edytowane 27 Marca 2023 przez davidrag 1
Wusz Napisano 27 Marca 2023 Napisano 27 Marca 2023 (edytowane) Mam zachować powagę bo jest na mnie skarga bo komuś się coś nie podobało w grze komputerowej? Szczerze to mało mnie to obchodzi dzień wcześniej także nie chciałeś dać nam się odbić gdzie nawet @WolnoLukaszCie o to poprosił więc ja też nie mam zamiaru nawet pół kroku zrobić co do mojej kultury to dużo graczy może się też wypowiedzieć o twojej XD dodam jeszcze że masz wielki problem ze zrobieniem czegoś na tunerze bo ty przecież to dopiero robiłeś i nie tylko ja to mówię i @Petrosus bo wczoraj też miałeś problem tylko Queen przyjechała i chodziłeś jak w zegarku @Petrosus wziął stano tak jak ty gdy @jozinchciał się dać komuś odbić a ty poleciałeś za nimi i wziąłeś tunera gdzie nie potrafiłeś @Piraciako nawet demontu zrobić XD nie pisz już nic z tej skardze bo jesteś mi tak bardzo w życiu nie potrzebny jak paragon ze sklepu a już nie mogę twoich tłumaczeń słuchać bo sam zacząłeś mi wyzywać matke jak ci uderzyłem w samochód i sam rozpocząłeś tą wojnę a teraz tylko piszesz reporty i się tłumaczysz jaki ty to złoty człowiek nie jesteś i ponawiam żebyście poszli trawy dotkneli Gracz może poprosić o umożliwienie wypowiedzi świadka zdarzenia, tylko wtedy gdy administrator zajmujący się skargą na to zezwoli - osoba ma prawo do wypowiedzi wyłącznie po tym, gdy zostanie oznaczona Regulamin łamiesz kolego Edytowane 27 Marca 2023 przez Wusz 1 6
davidrag Napisano 27 Marca 2023 Napisano 27 Marca 2023 (edytowane) Bardzo się zmęczyłem czytając Twoje wypociny, zacznij używać chociaż kropek. Czemu piszesz ciągle że dużo graczy może się wypowiedzieć o mojej kulturze? Z nikim oprócz Ciebie i Petrosusa nie miałem żadnego spięcia. Co do rzekomych problemów z moją praca na tunerze, tylko Ty i Petrosus macie ten problem, ale ów opisałem wyżej i nie będę się powtarzał. Queen przyszła i to Petrosus chodził jak w zegarku, jak się zjawiła to nagle coś zamontował, coś zdemontował i był luz. Piszesz też że zwyzywałem Ci matke co jest oczywiście nie prawda. Mieliśmy spine daliśmy sobie "po mordzie" i tyle, nie udawaj poszkodowanego bo wtedy wyzywalismy się równo i dobrze wiesz że nie było to bezpodstawne. Nie powiedziałem nigdy że jestem "złotym człowiekiem" i tak nie uważam. O jakiej Ty wojnie piszesz, Ty jesteś dla mnie obojętny, jestes zwykłym randomem z którym się powyzywalem i tyle, żyje się dalej. Jesteśmy dorosłymi ludźmi, (przynajmniej tak mi się wydaje)więc ja nie rozumiem po co jest w ogóle toczona dyskusja w tym temacie. Wusz ja nie wolałem swoich ziomków żeby Ci utrudniali robotę, czy rozjeżdżali Cię na tunerze, a Ty to robiłeś. Wypowiedzialem się tu bo wrzuciłeś zdjecie na którym jestem też ja. Więc sprawa dotyczy pośrednio też mnie. A co do regulaminu, skoro jesteś taki prawy to opowiedz jak zarobiłeś bloka na voice chacie. Edytowane 27 Marca 2023 przez davidrag
Wusz Napisano 27 Marca 2023 Napisano 27 Marca 2023 Nie mam zamiaru dalej tu pisać więc jest to moja ostatnia wypowiedź zarobiłem mojego pięknego mute na tydzień którego nie żałuje a jak będzie potrzeba to z chęcią przyjmę i na dwa tygodnie I kropkę jak będzie mi się chciało to postawie jak dla ciebie gra jest ponad życie i jak ktoś ci w samochód uderzy to kurwą musisz sypać to tylko twoja wina pierwszy użyłeś wobec mnie słów więc nie dam sobie pluć na łeb i tak zwyzywałeś mi matkę co wczoraj podobno potwierdziłeś gdy gadałeś na swoim discordzie lecz nie pamiętasz dokładnie Idź pójdź w swoją stronę i nie zatruwaj mi otoczenia bo jesteś mi tak potrzebny jak pewnym panią majtki A i kolegów też nie wołałem dla twojej wiadomości bo każdy ma swój rozum także nie wiem o czym zbytnio piszesz
davidrag Napisano 27 Marca 2023 Napisano 27 Marca 2023 Nie, nie potwierdziłem że nawyzywalem Ci matkę, tylko potwierdziłem że się wyzywalismy, nie przekręcaj faktów na swoją korzyść. Nie będę mówił kto zaczął bo poprostu nie pamiętam, bardzo możliwe że nazwałem Cię kurwą, ale to też nie bylo bezpodstawne, odjebales lipę to Cię wyzwalem. Nie przykuwam uwagi do przypadkowych akcji w grze. Dla Twojej wiadomości, gra nie jest dla mnie ponad życie, a nawet powiem więcej nie jest dla mnie ważna. Ale stary, ja nie zatruwam Ci otoczenia ani nie próbuje tego robic, tak jak mówiłem wcześniej spina była między nami to powinna zostać między nami, a nie zawołałes swoich ziomków, najpierw Petrosusa, później kluseczka czy jakoś tak (te dwie osoby rozjechały mnie na tune gdy Ty zajmowałeś jedno stanowisko a ja drugie), a później pisałes do wszystkich z organizacji w której jestem, płacząc jaki to ja jestem zły i niedobry i prosząc żeby mnie stąd wyrzucili. Następnie przyjechałeś na tune postać z Kapignuj i po opierdalac dupę nam wszystkim z organizacji. Kapi na dc na początku faktycznie trzymał Twoja stronę, a jak mu ludzie wytłumaczyli całą sytuację to stwierdził że cytuje "chuj mu w dupe i jedziemy dalej". Także też uważaj ziomuś z kim się trzymasz, pamiętaj nie ilość a jakość. Ogólnie taka randomowa sytuacja nigdy nie powinna zostać rozdmuchana do tak ogromnych rozmiarów. Zaproponuje coś. Nie możemy się dogadać, to traktujmy się jak powietrze i nie róbmy sobie pod górkę bo to szkoda nerwów moich i Twoich. Gra jest grą i niech tak zostanie. Deal?👊
Wusz Napisano 27 Marca 2023 Napisano 27 Marca 2023 No cóż musze się niestety odnieść do jednego punktu a miałem już nie pisać 😌 Godzinę temu, davidrag napisał: Ale stary, ja nie zatruwam Ci otoczenia ani nie próbuje tego robic, tak jak mówiłem wcześniej spina była między nami to powinna zostać między nami, a nie zawołałes swoich ziomków, najpierw Petrosusa, później kluseczka czy jakoś tak (te dwie osoby rozjechały mnie na tune gdy Ty zajmowałeś jedno stanowisko a ja drugie), Napisze jeszcze raz ze ani jednemu ani drugiemu nie kazałem nikogo rozjeżdżać i przyjmij to w końcu do swojej głowy Petrosusa tak naprawdę nie znałem za bardzo tylko z tego że turismo sobie robił u mnie na stanowisku z dobre 40 minut potem się jakoś złapaliśmy i mamy kontakt także nie zarzucaj mi tego że ktoś na tunerze był i cie rozjechał bo ani mnie to nie smuci ani nie dziwi a jedyne co to nie wiem czy mam współczuć Pozostawiam tą oto przepiękną skargę do rozpatrzenia przez administracje a z tego co wiem to będzie ona rozpatrzona dzisiaj więc poczekaj sobie spokojnie zjedz obiad ciasteczko herbatę czy kawę wypij i skończmy dyskusje dziękuje za uwagę nie pozdrawiam tym razem
Junior Administrator Stasiowee Napisano 19 Kwietnia 2023 Junior Administrator Napisano 19 Kwietnia 2023 Wusz zajmował drugie stanowisko na tunerze, ale na załączonym materiale nie widać żadnego chętnego klienta na stanowisku czekając na tuning. Jego obowiązkiem nie jest schodzenie ze stanowiska, jak ktoś potrzebuje sprawdzić tuning. Patrząc na Wasze odpowiedzi w tej skardze, dodatkowych wniosków nie jestem w stanie stwierdzić - nie mam jak ich potwierdzić, przez brak dowodów z gry. Zamykam i przenoszę do archiwum. 1
Rekomendowane odpowiedzi