Richard_SoN Napisano 21 Marca 2023 Napisano 21 Marca 2023 Nick: Richard_SoN Nick osoby nakładającej kare: PJOTER2003 Powód nałożenia kary: Cheaty Krótki opis sytuacji: Wracam z roboty patrzę a tu ban, mowie: oooniee tak być nie będzie Dowody: nie dotyczy Coś od siebie: Witam, chciałbym wyjaśnić sytuację związaną z rzekomym cheatowaniem. Chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie Pan PJOTER podjął się zbanowania mojego konta, które dopiero co założyłem. Chcę poznać szczegółowy powód bana i jeśli zajdzie taka konieczność pomóc w wyjaśnieniu tej całkiem zabawnej sytuacji. Pierwszy raz gram na RAGE'u i to mój pierwszy serwer, gdzie do tej pory graliśmy z kumplami tylko na MTA. Znajomi twierdzą, że ktoś mógł mi się włamać na konto, tyle że jak ja miałbym się włamywać to wolałbym zrobić to na chłopa co ma wyższy LVL postaci, a nie jakiegoś borowika 8lvl xD. Możliwe, że zrobiłem coś przez przypadek, nieświadomie coś zbugowałem, jeśli tak to chciałbym wiedzieć co aby nie popełniać tego błędu w przyszłości. Liczę na szybką odpowiedź. Pozdrawiam 1 1
Administrator NyKo Napisano 22 Marca 2023 Administrator Napisano 22 Marca 2023 Jednak trafiłeś na zbanowane ip i ban został zdjęty. 1
Rekomendowane odpowiedzi