Skocz do zawartości

Skarga na OliwierG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 04.05.2019 15:58

Nick oskarżającego:MrThePat

Nick oskarżonego: OliwierG @OliwierG

Powód napisania skargi: Ciągle dostaje warny, a dalej nie potrafi ogarnąć jazdy.. Jakiś kid co nie potrafi ogarnąć, jak się jeździ. :(

Dowody w postaci logów lub screenshotów: Na filmiku ładnie widać, jak kolega wymusza pierwszeństwo i się wbija we mnie.

Edytowane przez MrThePat
  • Like 2
Napisano (edytowane)

tu widać że skrencałem 

Edytowane przez Oliwier
  • Confused 1
Napisano

To ty Pat wyskoczyles 202kmh z mostu i wjechales w osobe ktora skręca co miał zrobić cokolwiek by zrobił to by nie pomogło...

Napisano

Kiedy Warna dostałem za jazdę?????? 

Napisano
35 minut temu, Oliwier napisał:

Kiedy Warna dostałem za jazdę?????? 

9 godzin temu, amakuzax napisał:

To ty Pat wyskoczyles 202kmh z mostu i wjechales w osobe ktora skręca co miał zrobić cokolwiek by zrobił to by nie pomogło...

Napisano (edytowane)
11 godzin temu, amakuzax napisał:

A znasz KRD? Bo widzę kolejny bez prawka ;) Wymusił mi, bo skręcał i tak każdy jeździ na tym serwerze i to jest najgorsze. Bo prawie nikt tutaj KRD nie zna. ))

Powinien stać i poczekać, aż przejade..

Edytowane przez MrThePat
  • Like 1
Napisano (edytowane)

Owszem miałeś pierwszeństwo, ogólnie takie tematy załatwiamy pod komendą /raport, aby administrator sam mógł zweryfikować gracza.

Zarazem co do pierwszeństwa też jechałeś nieostrożnie, ponieważ pełnym vmaxem skąd miał gracz ciebie widzieć, że jedziesz?

Edytowane przez DragonuS
Napisano (edytowane)

Pierwszenstwo ma osoba, ktora jest juz w trakcie wykonywania manewru.

Osobnik OliwierG byl wlasnie wtrakcie wykonywania manewru, w momencie gdy przycedziles w niego z predkoscia, ktora w ogole nie powinienes sie poruszac po miescie. 
W twoim przypadku, nie zostal zachowany zaden element bezpieczenstwa zblizajac sie do skrzyzowania. ( Bo lece 200, to mam pierwszenstwo? Oj nie )

Wina lezy po Twojej stronie MrThePat

Edytowane przez _Miyune_
  • Like 1
Napisano
1 minutę temu, _Miyune_ napisał:

Osobnik OliwierG byl wlasnie wtrakcie wykonywania manewru, w momencie gdy przycedziles w niego z predkoscia, ktora w ogole nie powinienes sie poruszac po miescie. 
W twoim przypadku, nie zostal zachowany zaden element bezpieczenstwa zblizajac sie do skrzyzowania. ( Bo lece 200, to mam pierwszenstwo? Oj nie )

Prawidłowo zarazem skarga do zamknięcia, ponieważ to nie sprawa na forum.

Napisano

Osoba jadąca prosto ma pierwszeństwo przed osobą, która ma zamiar wykonać manewr skrętu dla jasności. Co do prędkości no może mała nie była, ale ten koleś cały czas podjeżdża/zajeżdża drogę, że już skrętu kiszek idzie dostać. Polecam dokładnie obejrzeć, ja wjeżdżałem już na skrzyżowanie, a on dopiero skręcił. Ale no tak moja wina xD W IRL właśnie tacy się kłócą przy kolizjach i trzeba specjalnie wzywać policję, żeby takim pacanom to wytłumaczyć. 😃 Jak DragonuS uważasz, że sprawa nie na forum i moja wina to mi daj prawko ;) Dla mnie to jest śmieszne, że chłop mnie widzi, jak już przejeżdżam, a on mi wjeżdża pod koła. Gdy taki delikwent by w kogoś z administracji wjechał to już by był warn albo cokolwiek.   Nawet na nagraniu widać, że dostał warna i zaraz jeszcze mi przed maskę wyjechał.  

• Like 1
Napisano
1 godzinę temu, _Miyune_ napisał:

Po pierwsze czy sprawa dotyczy Ciebie? Nie? To po co się wypowiadasz ;) A co do Twojej wypowiedzi to ja miałem pierwszeństwo, jak nie znasz KRD, to proszę się nie wypowiadaj. :(

• Like 1
Napisano

6 minut temu, MrThePat napisał:

Po pierwsze czy sprawa dotyczy Ciebie? Nie? To po co się wypowiadasz ;) A co do Twojej wypowiedzi to ja miałem pierwszeństwo, jak nie znasz KRD, to proszę się nie wypowiadaj. :(

Wypowiedzialem sie tylko ze wzgledu na fakt, iz mam do tego prawo.

KRD? Krajowy Rejestr Dlugow?

Pamietaj mistrzu drogi, iz kazdy kto jest tak na prawde winny, bedzie sie tlumaczyl byleby wina nie spadla na niego.

" że chłop mnie widzi, jak już przejeżdżam, a on mi wjeżdża pod koła."

Uwiez mi, ze ludzi "Oh, moja fura jest szybka, zapierdziela jak rakieta" na drodze jest ciezko zobaczyc, wiec radze Ci.. zwolnij.

Jak DragonuS napisal, skarga jest do zamkniecia.

1 godzinę temu, DragonuS napisał:

Prawidłowo zarazem skarga do zamknięcia, ponieważ to nie sprawa na forum.

Napisano
2 minuty temu, _Miyune_ napisał:

Wypowiedzialem sie tylko ze wzgledu na fakt, iz mam do tego prawo.

KRD? Krajowy Rejestr Dlugow?

Pamietaj mistrzu drogi, iz kazdy kto jest tak na prawde winny, bedzie sie tlumaczyl byleby wina nie spadla na niego.

" że chłop mnie widzi, jak już przejeżdżam, a on mi wjeżdża pod koła."

Uwiez mi, ze ludzi "Oh, moja fura jest szybka, zapierdziela jak rakieta" na drodze jest ciezko zobaczyc, wiec radze Ci.. zwolnij.

Jak DragonuS napisal, skarga jest do zamkniecia.

A kodeks ruchu drogowego? Mówi Ci to coś? Bo widzę, że jesteś ciemną masą/zakałą na drodze i nic do Ciebie nie dociera. To, że ty masz tornado i ledwo się to rozpędza 100 poza miastem nie oznacza, że ktoś inny kto ma dobre autko nie może rozwinąć vmaxu w mieście. Jechałem bezpiecznie, żeby nikogo nie rozbić, a chłop nawet nie spojrzał i skręcił. Tyle w temacie ;)

• Like 1
Napisano

Ja byłem w trakcie skręcanie jak ty wyjechałesz z mostu 

• Like 1
Napisano (edytowane)

😑

Edytowane przez Oliwier
  • Like 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

@MrThePat gdybyś dostosował prędkość do sytuacji (skakanie przy 200km/h zawsze rodzi ryzyko) to @OliwierG pewnie miałby jak zareagować.

Skargę uznaję jako bezpodstawną i zamykam.

• Haha 1
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...