Skocz do zawartości

Skarga na KamilovskyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 12.003.2023

Nick oskarżającego: Presco

Nick oskarżonego: KamilovskyPL

Powód napisania skargi: oszustwo w postaci kupna pojazdu napisałem do gracza że kupie auto za cene 150k+demont pisał gracz że demont ma 325k i poprosiłem go o wysłanie ss z demontu tune to do tej pory nie wysłał więc sam postanowiłem sprawdzić ile ma i sie okazało że ma o 100k za mało na dodatek pisał FT z czego okazuje się że nie ft bo brakowało części hamulce z logów serwera też była rozmowa i pisał tam że 325k demont po kupnie samego pojazdu widać że się cos nie zgadzało i gracz oskarżony zaczął pisac jakieś brednie wymyślone że z nim ''rozmawiałem na ts,,  też bym sprawdził gracza czy jest legalny bo miał 10lvl a majątek na taki lvl jest niemożliwy

Dowody w postaci logów lub screenshotów:  przykład pierwszej skargi u mnie to wygląda tak że oszukał na o wiele większą kwote prosilbym sprawdzic logi że pojazd miał 325k demontu iż pisał tak oskarzony

image.png.e33353324bbcdcaa9927bc9a6813f29e.pngimage.png.aaf180dee80f4783031b4d3f3e0bb584.pngimage.thumb.png.75cab1a907c3cddcf7983f885b17942b.pngimage.thumb.png.bfe85167b40c5f706c564fbc15572a06.pngimage.thumb.png.8fc14c77f4e0d820dceb69712d36ba18.pngimage.thumb.png.b87de8f3a60c774a032b65722d9ffe44.png
Edytowane przez Presco
  • Jestem za 4
Napisano (edytowane)

@Presco, @KamilovskyPL Macie czas do 15.03 na dojście do porozumienia, w przeciwnym wypadku oskarżony zostanie zbanowany za oszustwa finansowe. @Presco następnym razem nie kupuj pojazdu, jeżeli nie masz pewności, że posiada zapewnianą kwotę demontażu.

Edytowane przez Norcio_PL
  • Jestem za 2
Napisano

dobrze zrozumiałem nigdy nie miałem styczności z handelm kupna pojazdu nastepnym razem będe zwracał na to uwage

Napisano

Witam ja z kupującym rozmawiali na ts głosowo wszystko było badane mówiłem wyraźnie ft wizu bez Nitra den 235

• Haha 2
Napisano (edytowane)

nie rozmawialismy na ts przestań brnąc polecam zobaczyc logi serwera pisał tam że 325k ma więc prosze mi zwrócic 100k które było za mało w demoncie i wczoraj rozmawiałem na organizacyjnym dc po powrocie z pracy pozdrawiam nie wiem kto używa ts w tych czasach oddajesz 100k albo ja ci odsprzedaje  auto za tyle ile kupiłem albo sie inaczej nie dogadamy wracając do tego skoro twierdzisz że  mówiles że 235k demontu to bym dał 150+ ten demont a ze ppisales 325k to zaproponowałem 150+325k co wychodzi 480k proste i logiczne

Edytowane przez Presco
Napisano
15 minut temu, KamilovskyPL napisał:

Witam ja z kupującym rozmawiali na ts głosowo wszystko było badane mówiłem wyraźnie ft wizu bez Nitra den 235

15 minut temu, KamilovskyPL napisał:

dodatkowo mówisz że ft visu a ma braki w visu na około 30+ mechaniczny na około 30k

Napisano

oskarżony ignoruje moje wiadomości najwidoczniej ma wywalone i niczym się nie przejmuję nie dogadamy się w takim razie proszę o zwrot gotówki bo z waszej strony to też jest niedopilnowane i robi co chce

• Jestem za 1
  • 2 miesiące temu...
  • Junior Administrator
Napisano

@KamilovskyPL zostanie ukarany za oszustwo finansowe

• Like 1
  • Stasiowee zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...