Jump to content

Lost connection. Reconnecting

Recommended Posts

Posted

Witam, denerwuje mnie jeden błąd, który utrudnia mi rozgrywkę.

Mianowicie jak wchodzę na serwer to jest losowość czy mi się to uda, przeważnie ten raz dziennie udaje mi się wejść lecz jest wiele prób.

Wyskakuje błąd w prawym dolnym rogu 'connection lost. Reconnection' i nic.

Nie wiem już co robić, a to strasznie irytujące, że nie mogę sobie wejść kiedy chce.

Nie wiem od czego to jest zależne, na internecie nie mogłem znaleźć niczego co mi pomoże, a czytałem wiele i próbowałem.

Posted

@refresh

Ogólnie zauważyłem, że rano nie mam aż tak wielkiego problemu z tym, próbuje odpalić raz, wywala mi błąd po czym wyłączam programy typui discord i wchodzę normalnie, a w późniejszych godzinach to nie działa.

Posted
5 godzin temu, ST4GE napisał:

wyłączam programy typui discord i wchodzę normalnie

Jest kilka programów, których nakładki - więc nie one same - wywołują taki problem. Są to dokładnie nakładki: 

• Discord
  • Steam
  • Nvidia Shadowplay
  • Overwolf 
  • Oprogramowanie do streamowania
  • MSI Afterburner
  • AI Suite 3
  • GameFirst V
  • RivaTuner
  • Adguard
  • Xbox Game Bar
  • Sandboxie
  • Cheatów

Więc jeżeli pomaga Ci wyłączenie discorda, to zamiast całą aplikacje, wyłączaj jedynie nakładkę. Do tego sprawdź czy inne programy z tej listy nie działają Ci w tle i powoli eliminuj je z przyczyn. 

Natomiast musisz wiedzieć, że większość - jeżeli nie wszyscy gracze - zmaga się na co dzień z tym problemem. Nie ma zazwyczaj konkretnej przyczyny, ani zależności. Jedni na początku swojej gry wchodzili bez problemu i dopiero potem występował problem, a inni od początku się z nim zmagają. I niestety na ten moment nie ma bardziej sprawdzonego rozwiązania, niż po prostu ponowne łączenie się do skutku pod F1 😕 

• Like 1
Posted

No niestety doszedłem do tego stopnia, że mam tylko włączonego race mp, rock star games i race mp bo na starcie wyłączam programy

• 7 months later...
Posted

Z powodu braku aktywności, zamykam i przenoszę do archiwum. 

• WolnoLukasz locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...