MichalJumper Napisano 26 Lutego 2023 Napisano 26 Lutego 2023 Nick: MichalJumper Nick osoby nakładającej kare: Kamilosław Powód nałożenia kary: Notoryczne odwalanie, brak poprawy Krótki opis sytuacji: Po unbanie na serwerze w zamian za prace społeczne i poprawę zachowania, nie dotrzymałem warunku dotyczącego poprawy zachowania i po około miesiącu gry, gdy zostało mi 100k z 250k do odrobienia i około połowa czasu dostałem bana za wyżej wspomniany brak poprawy i odwalanie. Dowody: Coś od siebie: Wiem, że mam raczej marne szanse na unbana, ale jeśli jeszcze istnieje jakaś możliwość unbana chociażby za czyste konta to bardzo bym prosił o danie mi już tej naprawdę ostatniej szansy, ponieważ minęło już ponad 3 miesiące od mojego bana i przemyślałem swoje zachowanie i już nikomu bym nie utrudniał gry, a nudzi mi się bo nie ma innego serwera RPG na GTAV i bardzo chciałbym wrócić i pograć na Five Life. Bardzo przepraszam za moje zachowanie i utrudnianie gry, ale naprawdę brakuje mi serwera. 1
Administrator NyKo Napisano 27 Lutego 2023 Administrator Napisano 27 Lutego 2023 Otrzymałeś już odpowiedź w poprzedniej apelacji.
Rekomendowane odpowiedzi