mrozuu Napisano 26 Lutego 2023 Napisano 26 Lutego 2023 Nick: Mrozuu Nick osoby nakładającej kare: Serwer Powód nałożenia kary: Cheaty, nie wykonanie prac społecznych Krótki opis sytuacji: Nie dałem rady wykonać prac społecznych na konwojencie Dowody: Brak Coś od siebie: Witam, sytuację w której otrzymałem banicję za cheaty napisałem w poprzedniej apelacji. Głupi pomysł, oczywiście nieprzemyślany który doprowadził mnie właśnie tutaj. Po ponad pół roku od bana napisałem apelację o unban. Dostałem szansę ale sprawy prywatnie wzięły górę i nie dałem rady zarobić 100k na konwojencie. Czym mogły być sprawy prywatne? Kilka miesięcy temu zostałem ojcem, czas który poświęcałem żeby przygotować wszystko na tip top pochłonął i czas na gry na serwerze. Bardzo chciałby wrócić na serwer do starych znajomych. Nie zależy mi w żadnym stopniu na moim majątku, poziomie, autach, to tylko puste liczby które nie znaczą nic w porównaniu do atmosfery i zabawy jaką dawała mi gra na serwerze. Jeśli była by możliwość powrotu z kompletnym wyczyszczonym kontem będę wdzięczny do końca życia, niestety nie mam czasu na wykonanie prac społecznych i jest to jedyna możliwość która pozwoli mi wrócić do gry💪 Pozdrawiam 1 1
Administrator NyKo Napisano 27 Lutego 2023 Administrator Napisano 27 Lutego 2023 Jeżeli nie byłeś w stanie wykonać prac społecznych mogłeś przedstawić swoją sytuację i poprosić o wydłużenie terminu. Na twoje konto został nałożony ban pernamentny bez możliwości apelacji.
Rekomendowane odpowiedzi