araszqq123 Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 (edited) Siemka. Mój problem wygląda tak, że gdy łączę się przez rage z jakim kolwiek serwerem, Rage nie odpala gry. Pokazuje się okienko antycheat "oczekiwanie na grę", po chwili znika i dalej nic.. W menadżerze urządzeń pokazuje, że niby gra jest uruchomiona a nie jest. Reinstalowałem grę, Rage, odpalałem najpierw singla, ustawialem tryby zgodnosci, uruchamianie jako administrator.. Nic nie pomaga. O co tu chodzi? Nie mam już pomysłów Ostatnio jak grałem ze 2-3 miechy temu wszystko chodziło. Windows aktualizowany na bieżąco, sterowniki tez. Win 11 pro. Edited February 23, 2023 by araszqq123
M1ck3yx Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Dopiero co zainstalowałem RAGE, ponieważ znalazłem ten serwer w internetach i mam dokładnie tak samo jak Ty. Aczkolwiek jak widzę temat wisi od lutego i nikt na niego nie odpowiedział - więc prawdopodobnie nie zagram sobie na serwerku, a szkoda, bo wydaje się całkiem sympatyczny.
Matix Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 3 godziny temu, M1ck3yx napisał: Dopiero co zainstalowałem RAGE, ponieważ znalazłem ten serwer w internetach i mam dokładnie tak samo jak Ty. Aczkolwiek jak widzę temat wisi od lutego i nikt na niego nie odpowiedział - więc prawdopodobnie nie zagram sobie na serwerku, a szkoda, bo wydaje się całkiem sympatyczny. Spróbuj wyłączyć: - Discord Overlay - Steam Overlay - Nvidia Shadowplay - OBS Software - Overwolf - Antivirus Software - Streaming Software - MSI Afterburner - AI Suite 3 - GameFirst V - RivaTuner - Adguard - Microsoft Gaming Overlay (Also called 'Xbox Game Bar') - Sandboxie Sprawdź sterowniki do karty graficznej czy są aktualne
Recommended Posts