T_I_M_O_N Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Dzień dobry W sumie to ponawiam temat z grudnia, a mianowicie o znikający felgach w aucie. Sprawa wyglądała następująco: (https://youtu.be/hIFmRworX9k). Było to w grudniowe popołudnie, za oknem święciło słońce i padał deszcz. Postanowiłem sb sprawdzić demont w elegy retro. Wszystko super i pięknie zjerzdżam na stano, tuner sprawdza demoncik i aby nie marnować czasu wysiadłem i robiłem foty i ss na inne licki forum. Po wykonanej usłudze tunera odstawiłem auto obok (nawet nie zwróciłem uwagi, że Fel już nie było xD). Po całej sytuacji napisałem do Pana Arrowa, ale nie otrzymałem pomocy ponieważ, jak to logi pokazały. Po zakupie auta poprawiłem sb vizu zmieniłem fele po czasie je pomalowałem, po x czasu zmieniłem je na endo v4 (i tutaj robią się schody, bo w logach pokazało, że już wtedy znikł mi kolor Fel, a fele miałem aż do czasu sprawdzania demontu). Więc kolor nie został mi zwrócony, a było to zmieniane przed naprawą tunera proklina. I odpowiedź była w postaci „kolory Fel nie oddamy, ponieważ system teraz działa poprawnie”, gdzie przypomnę, aby stracić kolor Fel trzeba było zmienić fele wysiąść z pojazdu i zaakceptować, i koloru nie ma. Lecz w moim przypadku to było tylko sprawdzenie demontu. Liczę, że teraz zarząd serwera coś z tym podziała, bo sytuacja jest iście niejasna i niezrozumiała. Mam też pytanie do graczy: Zmienialiście fele i też wam znikł kolor (po naprawie tunera). Wypowiedzcie się w tej sprawie, bo jestem ciekawy, czy system działa poprawnie. Liczę na pozytywne rozwiązanie problemu Pozdrawiam 2 1 3
Contributor Arrow Posted April 4, 2023 Contributor Posted April 4, 2023 Temat był już przegadany. Zamykam i przenoszę do archiwum. 1
Recommended Posts