Clyde Napisano 11 Lutego 2023 Napisano 11 Lutego 2023 Nick: Clyde Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz Powód nałożenia kary: Toksyczność na VC Krótki opis sytuacji: A więc tak zacznę od meritum sprawy gracz niepotrzebnie wtrąca się w nie swoje sprawy tzn zatrzymania przez LSPD gdzie blokuje graczy oraz taranuje żeby ułatwić LSPD prace więc jadać za mną wypisywał jakieś głupoty lecz nie za to został zwyzywany, otrzymał owe słowa za inną sytuacje (dokładnie za brak szacunku wobec kobiet na serwerze z tego wynikły owe słowa) i swoje ogólne zachowanie tzn taranowanie WolnoLukasz wie co napisał i za co dostał moje mocne słowa. Dowody: Brak Coś od siebie: Oczywiście wiem że popełniłem błąd i to mocny więc ukazuje skruchę Panu Lukaszowi że musiał reagować na moje dziecinne zachowanie którego nie powinno być i nie ważne co napiszę to nie usprawiedliwia mnie od takiego zachowania. Jedynie co mogę obiecać że owe słowa się nie powtórzą. Życzę miłego wieczoru Panu @WolnoLukasz 5
Oposkaaa Napisano 11 Lutego 2023 Napisano 11 Lutego 2023 To prawda gracz @Sobik321 nie potrafi się zachować. Wstawiam screena z jego wypowiedzi w moją stronę podczas pracy na mechaniku.
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 11 Lutego 2023 Junior Administrator Napisano 11 Lutego 2023 Jeśli chodzi o gracza @Sobik321, również został ukarany za toksyczność. Patrząc na twoją historie kar, jest to pierwszy taki wybryk i mam nadzieję ze ostatni. Mam również nadzieję że zrozumiałeś swój błąd i następnym razem ugryziesz się w język.Kara zdjęta, a apelacje przenoszę do Archiwum 1
Rekomendowane odpowiedzi