Skocz do zawartości

Apelacja o unban

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Compelling

Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL

Powód nałożenia kary: Wyjscie z serwera

Krótki opis sytuacji: Wszedłem na serwer stajac afk widziałem ze policja sie kreci na mirror pojechałem na baze po auto po czym policja zagrodziła mi droge i chciała zebym wysiadł przyjechał moj kolega wiec wsiadłem do niego i ucieklismy wskoczylismy do wody i zginelismy po tym jak sie zrespiłem wywaliło mnie z serwera i nie mogłem sie połaczyc po jakims czasie sie połaczyłem i wrociłem na serwer jezdzac z tym samym kolega tym samym autem po chwili dostałem bana za wyjscie a nie wyszedłem tylko w RAGE miałem connection lost a jak klikałem zeby sie połączyc łaczyło sie i nie chciało sie połaczyc

Dowody: ten kolega moze potwierdzic nawet pisałem na discordzie organizacji do niego ze nie moge wbic na serwer

Coś od siebie: jak dla mnie powinienem dostac unbana bo to nie moja wina ze mnie wywaliło tylko RAGE albo serwer juz sam nie wiem bo teraz duzo osob wywala

• Haha 3
  • Jestem za 4
Napisano

Czy mógłbym się dopisać w tej sprawie?

• Jestem za 3
Napisano

Podczas pościgu razem z kolegą wskoczyliście do wody, po czym popełniliście samobójstwo topiąc się - mam tą sytuację nagraną.
Jeżeli byłaby sytuacja, że podczas pościgu wywala Tobie gierkę, Twoim obowiązkiem jest nas o tym poinformować - tak na przyszłość. 
Nie lej wody w apelacjach : )

• Haha 2
  • Confused 2
Napisano

Byliśmy dalej na serverze więc o co chodzi?

• Thanks 1
  • Haha 1
Napisano

Ale utopienie sie a wyjście z gry to co innego po drugie kampienie i mustwinostwo to wasza specjalność gdybyście mi dali wyjechać było by inaczej to jak zawsze próbujecie wygrać a potem płaczecie u adminów w regulaminie jest napisane ze jak ktoś regularne wychodzi z gry a ja nie wyszedłem tylko miałem connection lost po czym powróciłem a wy też mogliście mi pinga dac i powiedzieć żebym wrócił na serwer a nie odrazu płacz i lament u admina

• Haha 1
  • Jestem za 1
Napisano

Więc mam gdzieś twoj filmik ponieważ napisałem to samo co ty masz na filmiku polecam czytać ze zrozumieniem i popatrzeć ze nie tylko mi wywala gre bo nie którym osobą też i sa lagi powinniście o tym wiedzieć tyle razy kazdy ma jakiś problem ponieważ rage ma dupny update albo serwer pada bo dużo osób online

• Haha 1
Napisano

Pamiętajcie ze na wam uciekłem 4 razy bez zabijania się ponieważ goniliscie mnie normalnie a jak próbujecie mustwinowac to ja robie to samo jak wy ta sama rzecz twoje kampienie to jak moje uduszenie sie pod wodą 

• Haha 1
Napisano

Zamiast pisać do kolegi, powinieneś powiadomić osoby które Cię ścigały o zaistniałej sytuacji. Kara minęła więc temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...