Inferno12500 Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Witam. Wszedłem dzisiaj na serwer by pozarabiać pieniądze. Chciałem to zrobić za pośrednictwem pracy "Loty Widokowe". Niestety okazało się, że zniknęła mi licencja lotnicza. Zdawałem ów licencję w ostatnią Niedzielę (05.02) i prawdopodobnie zniknęła podczas przenosin serwera. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość odzyskania ów licencji bez jej zdawania?
Agent007 Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 22 minuty temu, Inferno12500 napisał: Witam. Wszedłem dzisiaj na serwer by pozarabiać pieniądze. Chciałem to zrobić za pośrednictwem pracy "Loty Widokowe". Niestety okazało się, że zniknęła mi licencja lotnicza. Zdawałem ów licencję w ostatnią Niedzielę (05.02) i prawdopodobnie zniknęła podczas przenosin serwera. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość odzyskania ów licencji bez jej zdawania? Siemka Napisz na dc FL kanał #kontakt-z-administracja Powinni pomóc
Contributor Arrow Posted February 15, 2023 Contributor Posted February 15, 2023 Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts