Herwi Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Witam graczy. Tak daliśmy w palnik z okazji urodzin, że news wlatuje dopiero teraz. Alkohol nie wybiera Cytując klasyka: ” Strasznie wczoraj zachlałem. Paliłem blanty do piątej rano. Film mi się urwał, jak leżałem w rurze. Teraz mnie krzyż #!$%@?. Trochę się przespałem, ale musiałem wstać rano, bo mam obowiązki. Mam serwer. Niektórzy mówią, że nie można chlać, jak się ma serwer, ale to nieprawda. Można, tylko trzeba wrzucić event urodzinowy dwa tygodnie później. Na tym polega odpowiedzialność”. Dziś (19.01.2023) Dwa tygodnie temu wypadały piąte urodziny serwera. Z tej okazji przygotowaliśmy coś dla Was. Tokeny Dnia 26.01.2023 dodaliśmy nową mechanikę jaką są tokeny eventowe, możecie zdobywać je w pracach. Aby sprawdzić, ile posiadacie tokenów, wystarczy otworzyć sklep pod F8 lub wpisać komendę /token. Tokeny są możliwe do zdobycia do dnia 12.02.2023. Sklep eventowy W dniu 02.02.2023 na serwerze (pod F8) pojawił się sklep, gdzie możecie kupować skrzynie i klucze do nich za tokeny zdobyte w pracach. Do oferty dodano także niezwykłą skrzynię diamentową, której nie da się kupić w normalny sposób. Aby ją uzyskać, musicie trafić fragmenty tej skrzyni w podstawowych skrzynkach - z każdej skrzynki potrzebujecie znaleźć jeden fragment, aby stworzyć ją w ekwipunku. Z diamentowej skrzyni macie szansę wylosować unikalny motocykl Shotaro, który będzie nagrodą, której nie da się sprzedać. Każdy gracz może wylosować ten motocykl tylko raz. Łup ze skrzyń Brązowa skrzynia: Fragmenty diamentowej skrzyni 1 Gotówka - 100$ / 3.000$ Exp - 200 / 3.000 FLC - 100 Karta WeazCoin 10pkt Srebrna skrzynia: Fragmenty diamentowej skrzyni 2 Gotówka - 1.000$ / 3.000$ Exp - 1.000 / 3.000 FLC - 200 Karta WeazCoin 50pkt Złota skrzynia: Fragmenty diamentowej skrzyni 3 Gotówka - 2.000$ / 3.000$ Exp - 2.000 / 3.000 FLC - 500 Karta WeazCoin 50pkt Diamentowa skrzynia: Shotaro (tylko jeden egzemplarz na gracza) Czarna felga Biała felga Siwa felga Czerwone światła PaintJob Diamentowa skrzynia Diamentową skrzynie idzie pozyskać tylko poprzez wytworzenie jej. Aby takową wytworzyć należy zebrać: Fragmenty diamentowej skrzyni 1(do zdobycia z brązowej skrzyni) Fragmenty diamentowej skrzyni 2(do zdobycia ze srebrnej skrzyni) Fragmenty diamentowej skrzyni 3(do zdobycia ze złotej skrzyni) Znajdźki Każdy uczestnik dostanie od nas kilka drobnych upominków, ale aby to nie było zbyt łatwe, będzie trzeba udać się do wskazanych miejsc (obszar zaznaczony na mapie szarym okręgiem) w celu odebrania niespodzianki. W nieokreślonych odstępach czasu pojawią się kolejne lokalizacje nagród, które można znaleźć ponownie. Od 25.01 do 05.02, w każdej z prac dorywczych, macie szansę zdobycia wyjątkowych masek, z nowych skrzyń urodzinowych. Premie Dodatkowo przyznawane jest 30% premii do zarobków i 30% doświadczenia we wszystkich pracach, a w godzinach 19:30 - 20:30 dodatkowe 100% premii co daje łącznie 130% więcej zarobków! Wspomniane premie trwają do 05.02.2023. Poza tym, podczas pracy, można zdobyć urodzinową skrzynię z maskami. Na sam koniec chcemy Was przeprosić za poślizg i prosić o wyrozumiałość ❤️ Jak widzicie nie zawsze uda się wygospodarować wystarczającą ilość czasu na prace nad serwerem :c 25 1 1 1 Quote
Recommended Posts