Developer/owner Proklin Posted April 11, 2017 Developer/owner Share Posted April 11, 2017 Lecimy z kolejnym etapem zabawy Tak samo jak ostatnio dostaniecie screena i tym razem także postaraliśmy się, żeby podrzucić kilka przeszkadzaczy w określeniu głównego przekazu Powodzenia i czas start! //edit - podmieniłem plik ale tylko dodałem nasze logo, także spokojnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeRiL Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Ukochana "Gleba do aut" chwile musialem poogladac, ale widze stan paliwa i przebieg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaLo20 Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Coś związanego z samolotami na minimapie, szkoła latania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosiu Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Może kogoś nakieruję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniu Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Może chodzi o tuning? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteWolf Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Nazwa linku (http://fivelife.pl/zagadka/tsejeinelacw/ecraiceimsjeto.jpg) czytana od tyłu daje hasło: "wcale nie jest o tej śmieciarce", więc może chodzi o pracę śmieciarza/wywożenie śmieci gdzieś poza miasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniu Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 To raczej nie jest praca śmieciarki, bo już ją pokazywali tutaj, i to nie jest śmieciarka tylko ten pojazd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Gonzalles Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 ja obkminiam że to będzie praca polegająca na rozwożeniu paliwa po stacjach beznynowych, stację będzie można prowadzić ale będą zbiorniki paliwa które trzebabędzie napełnić więc wynajmuje się jakiegoś typka z innego biznesu który np. zajmuje się logistyką i paliwko dowozi na stacyjke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeRiL Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 ja obkminiam że to będzie praca polegająca na rozwożeniu paliwa po stacjach beznynowych, stację będzie można prowadzić ale będą zbiorniki paliwa które trzebabędzie napełnić więc wynajmuje się jakiegoś typka z innego biznesu który np. zajmuje się logistyką i paliwko dowozi na stacyjke. taka praca juz jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jebushnikov Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Stan 100% pomimo uszkodzenia, kierowca ciężarówki był sprawcą i zostało to nagrane na kamerze? Brak kary za uszkodzenia nie z naszej winy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosiu Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Stan 100% pomimo uszkodzenia, kierowca ciężarówki był sprawcą i zostało to nagrane na kamerze? Brak kary za uszkodzenia nie z naszej winy Wczoraj też myślałem, że ten dzyndzel w aucie to coś w stylu rejestratora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted April 12, 2017 Author Developer/owner Share Posted April 12, 2017 Nikt niestety nie zgadł, łapcie więc podpowiedź na dziś: chodzi o kwestie wizualne, bardziej estetyczne niż mechaniczne jednak takie na które gracz może mieć wpływ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosiu Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Nikt niestety nie zgadł, łapcie więc podpowiedź na dziś: chodzi o kwestie wizualne, bardziej estetyczne niż mechaniczne jednak takie na które gracz może mieć wpływ Zmiana napisu na rejestracji auta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yankes190 Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 poziom zniszczenia pojazdu? Np. stan silnika jest 100% a karoseria porysowana ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
bludmachine Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 poziom zniszczenia pojazdu? Np. stan silnika jest 100% a karoseria porysowana ;p zapewne zgadłeś, też mi się wydaje że to jest to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
portuna Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Może te pseudo zarysowanie to brud i chodzi tu o system brudzenia się pojazdu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARTRIX Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Może te pseudo zarysowanie to brud i chodzi tu o system brudzenia się pojazdu? Tak chodzi tutaj o brudzenie się pojazdu ale bardziej o ten kurz na pojeździe, to zarysowanie było specjalnie zrobione dla zmyłki Oczywiście zaliczamy to jako poprawną odpowiedź. Jeszcze dzisiaj wrzucimy kolejną zagadkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts