Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Zagadka #3

Proklin
 Share

Recommended Posts

• Developer/owner

Lecimy z kolejnym etapem zabawy :)

Tak samo jak ostatnio dostaniecie screena i tym razem także postaraliśmy się, żeby podrzucić kilka przeszkadzaczy w określeniu głównego przekazu :D

Powodzenia i czas start!

//edit - podmieniłem plik ale tylko dodałem nasze logo, także spokojnie :)

ecraiceimsjeto.jpg

ja obkminiam że to będzie praca polegająca na rozwożeniu paliwa po stacjach beznynowych, stację będzie można prowadzić ale będą zbiorniki paliwa które trzebabędzie napełnić więc wynajmuje się jakiegoś typka z innego biznesu który np. zajmuje się logistyką i paliwko dowozi na stacyjke.

ja obkminiam że to będzie praca polegająca na rozwożeniu paliwa po stacjach beznynowych, stację będzie można prowadzić ale będą zbiorniki paliwa które trzebabędzie napełnić więc wynajmuje się jakiegoś typka z innego biznesu który np. zajmuje się logistyką i paliwko dowozi na stacyjke.

taka praca juz jest

Stan 100% pomimo uszkodzenia, kierowca ciężarówki był sprawcą i zostało to nagrane na kamerze? Brak kary za uszkodzenia nie z naszej winy

Stan 100% pomimo uszkodzenia, kierowca ciężarówki był sprawcą i zostało to nagrane na kamerze? Brak kary za uszkodzenia nie z naszej winy

Wczoraj też myślałem, że ten dzyndzel w aucie to coś w stylu rejestratora :D

• Developer/owner

Nikt niestety nie zgadł, łapcie więc podpowiedź na dziś: 

chodzi o kwestie wizualne, bardziej estetyczne niż mechaniczne jednak takie na które gracz może mieć wpływ :)

Nikt niestety nie zgadł, łapcie więc podpowiedź na dziś: 

chodzi o kwestie wizualne, bardziej estetyczne niż mechaniczne jednak takie na które gracz może mieć wpływ :)

Zmiana napisu na rejestracji auta?

poziom zniszczenia pojazdu? Np. stan silnika jest 100% a karoseria porysowana ;p

zapewne zgadłeś, też mi się wydaje że to jest to. :P

Może te pseudo zarysowanie to brud i chodzi tu o system brudzenia się pojazdu?

Tak chodzi tutaj o brudzenie się pojazdu ale bardziej o ten kurz na pojeździe, to zarysowanie było specjalnie zrobione dla zmyłki ;)

Oczywiście zaliczamy to jako poprawną odpowiedź.

Jeszcze dzisiaj wrzucimy kolejną zagadkę ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...