Skocz do zawartości

dersall97 ukarany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: dersall97

Nick osoby nakładającej kare: Beezy

Powód nałożenia kary: cbk czy coś podobnego

Krótki opis sytuacji: Jeździłem z innymi graczami i przy tym wyzywałem innych graczy

Dowody: Zbędne

Coś od siebie: Na początku chciałbym zaznaczyć, że wyzwiska kierowne do graczy nie były na 100% na poważnie, robiłem to bardziej w prześmiewczy sposób (łatwo to wywnioskować po tym, że zmieniałem specjalnie głos i wygadywałem różne głupoty, które nie miały sensu). Ale to, że robiłem to w taki czy taki sposób nie zwalnia mnie z otrzymania kary, co już sobie uświadomiłem. Czasu nie cofnę, więc z miejsca mogę przeprosić wszystkich graczy, którzy poczuli się urażeni moimi obelgami w ich stronę (jeśli ktoś poczuł się na tyle urażony, że chciałby moje przeprosiny osobiście, to chętnie przeproszę osobiście po zdjęciu mute ewentualnie jak kara minie 🥰). Apelację piszę z powodu, że chciałbym jak najszybciej powrócić do swojego specyficznego kreowania swojej postaci w prześmiewczy sposób lecz z wykluczeniem obrażania graczy i chcę robić to w mniej szkodliwy sposób, by gracze na tym nie tracili. To tyle ode mnie, z góry dziękuję za wyrozumiałość, milego wieczoru misie, KOCHAM WAS WSZYSTKICH.

• Administrator
Napisano

Jest to twoja druga kara za toksyczność VC w przeciągu dwóch tygodni. Na serwerze karamy za każdy przejaw toksyczności i tłumaczenie, że nie robiłeś tego na poważnie nic w tym przypadku nie zmienia.

Apelacje odrzucam.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...