Malinowski997 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Data i godzina zdarzenia: 31.01.2023 - 21:25-21:30 Nick oskarżającego:Malinowski997 Nick oskarżonego: MilermiS Powód napisania skargi: Skarga jest napisana z powodu takiego iż, przejeżdzaliśmy z kolegą przez teren jakiś kolegów , gdzie nigdzie nie ma że to jest jego prywatny teren i jest też więcej domków innych , kolega się spiął i zaczął mnie wyzywać jak i również zaczął cisnąć po rodzicach dla mnie to obraza i toksyczność niech moderatorzy czy admini sami to ocenią . Dowody w postaci logów lub screenshotów: 2 1 4
kukur Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Ty jeszcze się dziwisz ze ci tak napisał ? Dwa razy podje###eś mi sadzonki i jak debil chowałeś się za kamieniem XD a kolega wojtas tez ładnie ciśnie po rodzicach wiec jesteś lekkim hipokrytą
Junior Administrator Stasiowee Napisano 2 Lutego 2023 Junior Administrator Napisano 2 Lutego 2023 (edytowane) @Malinowski997 Jeśli chcesz, żebyśmy rozpatrzyli skargę, dostarcz pełny ekran gry wg. regulaminu w dziale. Gracz ma obowiązek dołączania screenschotów ukazujących pełny ekran gry. Administracja nie będzie brała pod uwagę częśćiowych wycinków z czatu itp. Edytowane 2 Lutego 2023 przez Stasiowee
Rekomendowane odpowiedzi