Skocz do zawartości

Skarga na Malinowski997 oraz Woojtass558 v.2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@Woojtass558 Wróć pamięcią do tej samej skargi jakiś czas temu, dostaliście ostrzeżenie odnośnie utrudniania rozgrywki, wróciliście po czasie i robicie to samo a nawet bardziej chamsko i perfidnie, nie mnie oceniać czy dostaniecie bana czy nie, chociaż głęboko w to wierzę. Nie pozdrawiam i nie do zobaczenia ;)

Napisano

i radzę Ci się pożegnać z sadzeniem na tym serwerze 😜'
Po tym komentarzu widać wasz cel na tym serwerze, :D

pogrążacie sie z każdym komentarzem

Napisano

@MilermiS  Chłopie o czym ty piszesz ? Grasz na tym serwerze miesiąc czasu masz  11 level i myślisz , że jesteś wszechwiedzący czy co ? Przestań tak kozaczyć człowieku , żeby twój los nie dobiegł czasem końca .. skończ się już wypowiadać.

Napisano (edytowane)

@Ciulala02 nikogo nie jest celem zgłaszanie gramy tu też dla rozrywki robimy również inne rzeczy niż zgłaszanie plantacji , mało wiesz to nie pisz od razu tak całej rozgrywki mojej nie śledzisz jak wejdę na serwer więc przestań pisać farmazony teraz , uważam gdy jest policja  nielegalnej plantacji nie powinno się uprawiać bo masz ryzyko, że ktoś Cie zgłosi także jesteś tego świadom .

Edytowane przez Malinowski997
Napisano
1 minutę temu, Malinowski997 napisał:

@MilermiS  Chłopie o czym ty piszesz ? Grasz na tym serwerze miesiąc czasu masz  11 level i myślisz , że jesteś wszechwiedzący czy co ? Przestań tak kozaczyć człowieku , żeby twój los nie dobiegł czasem końca .. skończ się już wypowiadać.

Wy sie zastanówcie nad sobą a nie mi wypominasz który mam poziom. Musicie sie pogodzic ze nie bedziecie mogli wejsc i konfic na kazdego. A wypowiadac sie właśnie koncze bo nie ma co szczepic ry*a na was. Pdw chłopaki :P

Napisano (edytowane)

@MilermiS Będę Ci wypominał bo nie grasz tu tyle czasu co ja i masz mniejsze prawo głosu i zatem mniej wiesz co jest 5 , nie pisz mi do przodu co będzie tak jak mówiłem i będę mówił żadnego regulaminu nie złamaliśmy , nawet funkcjonariusz LSPD nas poparł w większym stopniu :D .

• Jestem przeciw 2
Napisano

@MilermiSI to nie nasza wina, że na tym serwerze można zgłaszać, nie miej do nas pretensji 

Napisano
1 minutę temu, Malinowski997 napisał:

@MilermiS Będę Ci wypominał bo nie grasz tu tyle czasu co ja i masz mniejsze prawo głosu i zatem mniej wiesz co jest 5 , nie pisz mi do przodu co będzie tak jak mówiłem i będę mówił żądnego regulaminu nie złamaliśmy , nawet funkcjonariusz LSPD nas poparł w większym stopniu :D .

Jeżeli wprowadzenie aktualizacji aplikacji w telefonie nazywasz poparciem dla was to okej. Po drugie co ty mi mówisz ze ja mam najmniej do gadania skoro ty masz tyle samo co ja. Juz sie nie wywyzszaj ze masz wiekszy lvl bo nic ci to nie da. Tak naprawde jestes nikim w tym momencie ludzie cie znaja z konfienia i traktuja cie jak szmate tak samo wojtka.

Napisano

@MilermiS odezwij się coś w końcu w tej grze czy nie wiem i skończ farmazonić ,nie będziesz mi pisał takich rzeczy czy jestem nikim czy kimś , masz mało do gadania i nie ruszają mnie twoje słowa ani trochę w żadnym stopniu , nie przewiduj przyszłości co będzie a czego nie będzie bo tak naprawdę ***** wiesz . Nie pozdrawiam Cie.

Napisano (edytowane)

@MilermiS Twoi pseudo koledzy już dali sobie spokój a ty nadal drążysz temat, ja również nie Pozdrawiam. 

Edytowane przez Woojtass558
Napisano

To ja was chociaż pozdrowie, Chłopaki nie zmieniajcie sie a daleko zajdziecie. Miłego dnia, nocy, świąt itd. 

Napisano (edytowane)

@MilermiS oj dalej na pewno od ciebie mordko haha . Wzajemnie 

• Jestem za 1
Napisano
Godzinę temu, Woojtass558 napisał:

Nie zbanują nas bo nie złamaliśmy regulaminu. 

Z tego co wyczytałem z archiwum, jeden z was dostał już ostrzeżenie, że za powtórne utrudnianie gry będzie ban

• Like 1
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 1
Napisano
21 minut temu, maczo5 napisał:

Z tego co wyczytałem z archiwum, jeden z was dostał już ostrzeżenie, że za powtórne utrudnianie gry będzie ban

nie jeden a obydwaj 😛

• Like 1
  • Administrator
Napisano

W związku z nadużywaniem zgłoszeń alarmowych @Woojtass558 oraz @Malinowski997 zostaną zbanowani na miesiąc. Aplikacja jak najbardziej służy do wysyłania zgłoszeń, ale nie do celowego podążania za graczami tylko po to, żeby utrudniać im grę w taki sposób. Jeżeli sytuacja będzie się powtarzać, to kolejna kara będzie o wiele surowsza. 

Skargę zamykam i przenoszę do archiwum. 

• Like 1
  • Thanks 9
  • Confused 1
  • Jestem za 11
  • Jestem przeciw 1
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...