Ciulala02 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: Od drugiej połowy Stycznia 2023 Nick oskarżającego: Ciulala02 Nick oskarżonego: Malinowski997 oraz Woojtass558 Powód napisania skargi: Celowe Utrudnianie Rozgrywki, Dowody w postaci logów lub screenshotów: Chciałbym znowu zgłosić tą dwójkę o celowe utrudniane rozgrywki poprzez notoryczne zgłaszanie sadzonek. Tych dwóch graczy już miało na sobie identyczną skargę ode mnie 7 Marca 2022 roku na która finalnie dostali ostrzeżenie od Sneezy'iego 7 Lipca 2022. Cytując Sneezy'iego; ''tym razem dostają ostrzeżenie, jeżeli w przyszłości pojawi się skarga, że znowu specjalnie zgłaszają sadzonki zostaną zbanowani za celowe utrudnianie gry.'' Moja skarga oraz odpowiedź od strony SuperModeratora w miare pomogła gdyż ta dwójka graczy przestała masowo zgłaszać plantację graczom do teraz. Tutaj już nie chodzi o to że oni zgłaszaja tylko mnie czy moją organizację, oni zgłaszają każdego gracza który sadzi. Ja rozumiem że jest taka opcja żeby zgłosić plantację marihuany ale dzień w dzień i to przez te same 2 osoby? chyba są jakieś granice. Chłopy jeżdżą po wszystkich posesjach na Grapeseed&Sandy Shores żeby znaleźć osoby sadzące, po czym albo je zgłaszają odrazu albo poczeka aż wyrosną i WTEDY zgłoszają. Niestety nie mam za dużo nagrań ani ss'ów żeby przedstawić dowody dlatego chciałbym żeby każda poszkodowana osoba sie wypowiedziała w tej skardze. Najlepsze dowody byłyby w postaci logów ale niestety nie mam do nich dostępu :[ Tutaj chodzi o spokój na serwerze, nie tylko o mój Edytowane 31 Stycznia 2023 przez Ciulala02 46 2
Woojtass558 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Ale dlaczego piszesz ' o celowe utrudniane rozgrywki ' skoro jest taka opcja w grze i jest nie to zabronione w żadnym wypadku. My pomagamy w jakiś sposób Policji, co jest normalne w rozgrywce. Nie łamiemy jakich kolwiek przepisów w grze. 12 1 1 11
Ciulala02 Napisano 31 Stycznia 2023 Autor Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) CZY TY SIEBIE SŁYSZYSZ, chłopie ty tego nadużywasz na wszystkich graczach codziennie, ty razem z Malinowskim nie mam pojecia jak mocno ciebie skrzywdził świat ale mega uprzykrzacie rozgrywke wszystkim sadzącym graczom na serwerze codziennie lecą raporty od wasszej strony, ja rozumiem jest taka opcja i rozumiem jej uzycie ale tyle razy co wy ją używacie to już jest nadużywanie oraz celowe utridnianie rozgrywki wszystkim sadzącym graczom na serwerze. człowiek przyjdzie z roboty po 10h i chciałby sobie posadzić to są dwie małe pchły serwerowe które nic innego nie robia tylko podwalaja tych co sadzą Dostaliście już pół roku temu ostrzeżenie z którego nie nauczyliście się nic, według mnie to już zasługuje na bana tak jak Sneezy tamtego czasu napisał w odpowiedzi. dzisiaj zanim malinowskiego zaczęło gonić LSPD to jeździł po całym sandy shores i grapeseed przeszukujc wszystkich miescówek gdzie ludzie sadzą. Edytowane 31 Stycznia 2023 przez Ciulala02 1 16 1
Krzys2137 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Śledzili mnie jak przy ogrodniku jeździłem, odpuścili jak powiedziałem że sprowke 2 robie XD Edytowane 31 Stycznia 2023 przez Krzys2137 2 2
Malinowski997 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Jak mam się odnieść do twojej odpowiedzi w taki sposób że to jest gra tak? Ok przyjdziesz chcesz nasadzić ale tak naprawdę kogo to obchodzi jest taka opcja w grze gdzie można zgłosić , jest frakcja LSPD która odbiera zgłoszenia i wykonuje polecenia , ja może chce im urozmaicić rozgrywkę czasem i co w tym złego jest? Nie powinieneś naskakiwać na mnie i mojego kolegę bo plantacja jest nielegalna w grze i może Ci to nawet powiedzieć Komendant LSPD @Rajko , ta strona może bardziej podoba mi się w grze niż uprawianie plantacji , wiążę się to z pewnym ryzykiem do którego sam musisz być świadomy gdy zaczynasz uprawę , a ty spinasz się , a może CI się uda nasadzić jak mnie nie będzie gdzie nikt Cię nie zgłosi to ,że LSPD jest całą dobę prawie na serwerze nic na to nie wskórasz , i Proszę nie płacz w skargach cały czas bo nie udało Ci się nasadzić, admini raczej dodali to by było urozmaicone pod różnymi względami cała gra . 1 1
Ciulala02 Napisano 31 Stycznia 2023 Autor Napisano 31 Stycznia 2023 Tutaj już nie chodzi że mnie/innych jednorazowo zgłosiliście, już nawet nie chodzi o mnie tylko o całą sadząca bande graczy Rozumiem że ktoś zgłosi plantacje, to się zdarza i tak już kilkukrotnie było od innych graczy którzy poczuli potrzebe na zrobienie tego ale wy non stop codziennie notorycznie jeździcie każdemu po chacie w celu zgłoszenia ich, powiedz mi gdzie ty tu nie widzisz utrudnienia rozgrywki? macie tak srogo wywalone w ten temat że tylko mówicie że 'JeSt Taaka OpcjA To JEJ UżYwaM' ogarnij
Ciulala02 Napisano 31 Stycznia 2023 Autor Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) ' i Proszę nie płacz w skargach cały czas bo nie udało Ci się nasadzić, admini raczej dodali to by było urozmaicone pod różnymi względami cała gra .' Za indentyczną sprawe dostałeś ostrzeżenie także jakoś udaje ci sie to nadużywać? Edytowane 31 Stycznia 2023 przez Ciulala02
Woojtass558 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 tylko mówicie że 'JeSt Taaka OpcjA To JEJ UżYwaM' bo tak jest i nikt mi tego nie zabroni, nie ma żadnego zakazu.
Ciulala02 Napisano 31 Stycznia 2023 Autor Napisano 31 Stycznia 2023 jeszcze kampisz mi pod bazą xDDDD
HondaRX Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Widok z mojej perspektywy, jak kolega jechał z ogrodnika i był śledzony przez wojtasa w oczywiście nikomu nie wiadomym celu: 2 1
MilermiS Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Widok z mojej perspektywy podczas kiedy Malinowski997 oraz Woojtass558 perfidnie śledzą mnie z ogrodnika. 2
Woojtass558 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Ale do czego zmierzasz z tymi filmikami ? Za śledzenie jest jakaś kara ?
Szymonek Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 10 minut temu, Woojtass558 napisał: Ale do czego zmierzasz z tymi filmikami ? Za śledzenie jest jakaś kara ? Do tego ze jestes bardzo pewnym siebie czlowiekiem
Kig4m Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Członkowie organizacji lost również podpisują się pod skarga, Przykład z wczoraj, grasz Malinowski zgłosił jednego z członków mojej organizacji po czym pozorował masturbacje patrząc jak LSPD ścina krzaki i zawija IcySquarie, po całej akcji owy gracz wrocil na miejsce zdarzenia i czekał aż kolejny członek organizacji posądzi. 1 4
Ciulala02 Napisano 31 Stycznia 2023 Autor Napisano 31 Stycznia 2023 Jak same nagrania przedstawiają, śledzicie graczy a reszta jest historią, Celowe utrudniane rozgrywki.
MilermiS Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Malanowski z wotkiem aka partnerem przyjechali w odwiedziny Edytowane 31 Stycznia 2023 przez MilermiS
HondaRX Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Kto by się spodziewał, już dziś 4 raz albo 5, zgubiłem rachuę Edytowane 31 Stycznia 2023 przez HondaRX
MrDress2 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Jedyne co mogę dodać ze z tymi ludźmi nawet porozmawiać się nie da jedyne co usłyszałem po zapytaniu na początku grzecznie po co to robi "spierdalaj" po tym jak spytałem trochę bardziej ofensywnie dostałem odpowiedź "na chuj żyjesz". Razem z dobrymi chłopakami z S.S dołączamy się do skargi prosząc o ukaranie graczy. Tak jak było pisane w skardze opcja zgłaszania sadzonek jest po coś ale nie po to by śledzić ludzi i robić ataki na ich plantacje. 2
MrDress2 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) wyciągając fragment ssa gracza powyżej możemy zobaczyć ze Malinowski posunął się do wynajęcia domku obok ich plantacji by regularnie móc ich zgłaszać edit: nawet policjant nas popiera 😕 Edytowane 31 Stycznia 2023 przez MrDress2 1 2
maczo5 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 ja Rownież podłączam się pod skarge na Malinowski997 oraz Woojtass558 byłem wielokrotnie świadkiem jak stali obok ogrodnika i jezdzili za graczami zeby tylko wysłac zgłoszenie od ponad tygodnia w godzinach okoła 22 do 1-2w nocy jeżdża i zgłaszaja graczy i nie robia nic poza tym, sam zostalem przez nich zgłoszony 1
xMateuko Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 ja również dołączam się do skargi i potwierdzam ze chłopakom to się nudzi na tym serwerze i jedyne co robią to od 22 nawet czasem do 3 nad ranem kręcą i przeszkadzają do tego stopnia że, kogo byś nie spytał każdy ci odpowie ze byli, jechali, kręcili się po 3-4 razy 1
machcin1 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Raz byłem świadkiem jak lspd robiło porządki ogrodnicze u sąsiada na Grape. Po drugie, najlepiej by było jakby ktoś z @Lspd kto ma wgląd w raporty osób zgłaszających podała tu na przestrzeni ostatnich 2 tyg ile było zgłoszeń od tych dwóch Gentelmenów. I ocenić czy to były jednorazowe zgłoszenia czy nadużywanie aplikacji i zostawić to ocenie administracji. Lspd jest kluczem w tej skardze. 1 4
Rekomendowane odpowiedzi