MrDress2 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 wydaje mi się ze dalsza dyskusja jest zbędna jedyne ich odpowiedzi to przecież nam wolno. Pozostawcie ocenę administracji bo rozmowa z tymi ludźmi jest bezsensowna analizując skargę z lipca ich odpowiedzi wyglądały identycznie. Pozostawmy ocenę administracji bo od tego są. Pozdrawiam dobrych chłopaków co sadzą z fartem wariaty
Malinowski997 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Spoko niech oceni sytuacje administracja , ja mam swoje zdanie na ten temat i ty też masz , nie zgadzamy się w kwestiach to się okaże co wyjdzie z tego.
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Liczę na dobre rozpatrzenie śledztwa przez administracje 1
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 (edytowane) Liczyc se mozecie dni do bana xD. Tylko wbijcie dziś i sprzedawajcie ludzi bo za niedlugo was zabraknie, kazdemu bedzie przykro :,( Edytowane 1 Lutego 2023 przez MilermiS
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 @MilermiS zeby Ciebie przypadkiem nie zabrakło jak Cię zgłosimy bo robisz cos co jest nie legalne na tym serwerze i nie umiesz się odezwać.
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 3 minuty temu, Woojtass558 napisał: @MilermiS zeby Ciebie przypadkiem nie zabrakło jak Cię zgłosimy bo robisz cos co jest nie legalne na tym serwerze i nie umiesz się odezwać. Robie to na co pozwala regulamin, a nie slychac mnie bo mikrofonu w gta mi nie wykrywa. Szczerze nawet dobrze ,ze nie dziala bo szkoda słów mi na takich ludzi jak wy.
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 @MilermiS No z jednej strony dobrze ze ci nie działa ten mikrofon bo jak masz się jąkać to lepiej żebys pisał.
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 1 minutę temu, Woojtass558 napisał: @MilermiS No z jednej strony dobrze ze ci nie działa ten mikrofon bo jak masz się jąkać to lepiej żebys pisał. Z kąd takie przypuszczenia ,że się jąkam. A nawet jeśli to co ?
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 (edytowane) 9 minut temu, Woojtass558 napisał: ' Z kąd ' po tym juz widać, ze coś nie tak Mam rozumieć ,że nie tolerujesz osób z dysgrafią ? Edytowane 1 Lutego 2023 przez MilermiS
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Nie toleruje osób które nie umią pisać, i te które nie potrafią odpuścić i poczekać na opinie administracji.
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 (edytowane) 8 minut temu, Woojtass558 napisał: Nie toleruje osób które nie umią pisać, i te które nie potrafią odpuścić i poczekać na opinie administracji. "dysgrafia – dotyczy problemów w nauce poprawnego pisania" Posiadając Dysgrafie nie odróżniam błędów w pisowni i to nie jest powód przez który trzeba tepić ludzi. Poza tym tobie też dobrze pisanie nie idzie 😛 Edytowane 1 Lutego 2023 przez MilermiS
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 A co do odpuszczania ci nie spieszy mi sie bo sam wywołałeś to swoim zachowaniem.
Ciulala02 Napisano 1 Lutego 2023 Autor Napisano 1 Lutego 2023 Myślę że tyle już wystarczy, dzieki wszystkim za wspólną skarge, myślę że tyle dowodów już wystarczy, Widac czarno na białym z różnych perspektyw że ta dwójka graczy mega uprzykrza życie innym graczom na serwerze. Mam nadzieje że administracja odpowie w miare szybko na ten temat bo to nie da się grać, w momencie kiedy to piszę to Malinowski siedział mi na chacie XD strażnik teksasu
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Dobra już nie płaczcie, bo żadnego regulaminu nie złamaliśmy, a wy nadal macie problem o coś co jest dozwolone w tej grze i nikt nam tego nie zabroni robić. Czekam na pozytywne rozpatrzenie sprawy przez administracje Dziękuje @Lerciak bo ty jedyny w tej sprawie dobrze się wypowiedziałeś.
Ciulala02 Napisano 1 Lutego 2023 Autor Napisano 1 Lutego 2023 gdybyście nie łamali regulaminu to byście nie dostali ostrzeżenia ostatnim razem :v
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 9 minut temu, Woojtass558 napisał: Dobra już nie płaczcie, bo żadnego regulaminu nie złamaliśmy, a wy nadal macie problem o coś co jest dozwolone w tej grze i nikt nam tego nie zabroni robić. Czekam na pozytywne rozpatrzenie sprawy przez administracje Dziękuje @Lerciak bo ty jedyny w tej sprawie dobrze się wypowiedziałeś. Tylko On sie dobrze wypowiedział bo jako jedeny na was nie wjechał, a jendak cos w tym jest w tym waszym zachowaniu jak tyle osob sie pod tym podpisało. Wy nie widzicie do czego swoim zachowaniem i sprzedactwem doprowadziliscie, cały serwer sie na was rzuca a wy nie stopujecie. Chcecie atencji to idźcie gdzies indziej. Pozdrawiam
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Gdyby nie było takiej opcji w grze to by się nie zgłaszało. I już nie ciągnij tematu dalej, zobaczymy co administracja odpowie. Pozdrawiam
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 1 minutę temu, Woojtass558 napisał: Gdyby nie było takiej opcji w grze to by się nie zgłaszało. I już nie ciągnij tematu dalej, zobaczymy co administracja odpowie. Pozdrawiam Powtarzanie też ci dobrze wychodzi i chyba tego tez nie widzisz. A co do głosu administracji radze sie pożegnać z serwerem bo moze wam czasu nie starczyc.
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 @MilermiSA ty się naucz pisać po pierwsze a po drugie już nie nawijaj makaronu na uszy bo ty nie będziesz o tym decydował, i radzę Ci się pożegnać z sadzeniem na tym serwerze 😜
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Woojtass558 napisał: @MilermiSA ty się naucz pisać po pierwsze a po drugie już nie nawijaj makaronu na uszy bo ty nie będziesz o tym decydował, i radzę Ci się pożegnać z sadzeniem na tym serwerze 😜 Bo masz jakiegos kolege co domek obok mnie wynajął i pierwsze co sie pytał czy sadze? A do mojej pisowni nie wiem czemu masz problemy, chcesz pokaze ci papiery na dysgrafie, tylko fajnie ze ty w wieku około 20lat tez nie umiesz pisac a ja jeszcze do szkoly uczeszczam. Ps, zapraszam stab city bo sadzic zaczynam Edytowane 1 Lutego 2023 przez MilermiS
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Ale do czego nawiązujesz, że kolega wynajął dom obok Ciebie, bo nie rozumiem, jest to zabronione, i co jest w tym złego, że się pytał czy sadzisz...
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 1 minutę temu, Woojtass558 napisał: Ale do czego nawiązujesz, że kolega wynajął dom obok Ciebie, bo nie rozumiem, jest to zabronione, i co jest w tym złego, że się pytał czy sadzisz... Nic nie ma w tym złego, tylko smieszne jest to ze jak juz was zbanuja to sprowadzicie tu swoich znajomych ( o ile ich macie ) na serwer i oni przejmą waszą role.
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Nie zbanują nas bo nie złamaliśmy regulaminu.
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Woojtass558 napisał: Nie zbanują nas bo nie złamaliśmy regulaminu. Stary pisanie tego samego w kółko nic nie nie da poza tym obydwaj dobrze wiemy ze wasz los dobiegł końca. Za niedługo zobaczymy na ile. Edytowane 1 Lutego 2023 przez MilermiS
Rekomendowane odpowiedzi