Skocz do zawartości

Skarga na Malinowski997 oraz Woojtass558 v.2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wydaje mi się ze dalsza dyskusja jest zbędna jedyne ich odpowiedzi to przecież nam wolno. Pozostawcie ocenę administracji bo rozmowa z tymi ludźmi jest bezsensowna analizując skargę z lipca ich odpowiedzi wyglądały identycznie. Pozostawmy ocenę administracji bo od tego są. Pozdrawiam dobrych chłopaków co sadzą z fartem wariaty :D

Napisano

Spoko niech oceni sytuacje administracja , ja mam swoje zdanie na ten temat i ty też masz , nie zgadzamy się w kwestiach to się okaże  co wyjdzie  z tego.

Napisano

Liczę na dobre rozpatrzenie śledztwa przez administracje :)

• Haha 1
Napisano (edytowane)

Liczyc se mozecie dni do bana xD. Tylko wbijcie dziś i sprzedawajcie ludzi bo za niedlugo was zabraknie, kazdemu bedzie przykro :,(

Edytowane przez MilermiS
Napisano

@MilermiS zeby Ciebie przypadkiem nie zabrakło jak Cię zgłosimy bo robisz cos co jest nie legalne na tym serwerze i nie umiesz się odezwać. 

Napisano
3 minuty temu, Woojtass558 napisał:

@MilermiS zeby Ciebie przypadkiem nie zabrakło jak Cię zgłosimy bo robisz cos co jest nie legalne na tym serwerze i nie umiesz się odezwać. 

Robie to na co pozwala regulamin, a nie slychac mnie bo mikrofonu w gta mi nie wykrywa. Szczerze nawet dobrze ,ze nie dziala bo szkoda słów mi na takich ludzi jak wy.

Napisano

@MilermiS No z jednej strony dobrze ze ci nie działa ten mikrofon bo jak masz się jąkać to lepiej żebys pisał. 

Napisano
1 minutę temu, Woojtass558 napisał:

@MilermiS No z jednej strony dobrze ze ci nie działa ten mikrofon bo jak masz się jąkać to lepiej żebys pisał. 

Z kąd takie przypuszczenia ,że się jąkam. A nawet jeśli to co ? 

Napisano

' Z kąd ' po tym juz widać, ze coś nie tak 

Napisano (edytowane)
9 minut temu, Woojtass558 napisał:

' Z kąd ' po tym juz widać, ze coś nie tak 

Mam rozumieć ,że nie tolerujesz osób z dysgrafią ? 

Edytowane przez MilermiS
Napisano

Nie toleruje osób które nie umią pisać, i te które nie potrafią odpuścić i poczekać na opinie administracji. 

Napisano (edytowane)
8 minut temu, Woojtass558 napisał:

Nie toleruje osób które nie umią pisać, i te które nie potrafią odpuścić i poczekać na opinie administracji. 

"dysgrafia – dotyczy problemów w nauce poprawnego pisania" Posiadając Dysgrafie nie odróżniam błędów w pisowni i to nie jest powód przez który trzeba tepić ludzi. Poza tym tobie też dobrze pisanie nie idzie 😛 

image.png.3e40d563f96c22556ff706f246c10485.png

Edytowane przez MilermiS
Napisano

A co do odpuszczania ci nie spieszy mi sie bo sam wywołałeś to swoim zachowaniem. 

Napisano

Myślę że tyle już wystarczy, dzieki wszystkim za wspólną skarge, myślę że tyle dowodów już wystarczy, 
Widac czarno na białym z różnych perspektyw że ta dwójka graczy mega uprzykrza życie innym graczom na serwerze.

Mam nadzieje że administracja odpowie w miare szybko na ten temat bo to nie da się grać, w momencie kiedy to piszę to Malinowski siedział mi na chacie XD strażnik teksasu 

Napisano

Dobra już nie płaczcie, bo żadnego regulaminu nie złamaliśmy, a wy nadal macie problem o coś co jest dozwolone w tej grze i nikt nam tego nie zabroni robić. Czekam na pozytywne rozpatrzenie sprawy przez administracje  :D  Dziękuje @Lerciak bo ty jedyny w tej sprawie dobrze się wypowiedziałeś. 

Napisano

gdybyście nie łamali regulaminu to byście nie dostali ostrzeżenia ostatnim razem :v

Napisano
9 minut temu, Woojtass558 napisał:

Dobra już nie płaczcie, bo żadnego regulaminu nie złamaliśmy, a wy nadal macie problem o coś co jest dozwolone w tej grze i nikt nam tego nie zabroni robić. Czekam na pozytywne rozpatrzenie sprawy przez administracje  :D  Dziękuje @Lerciak bo ty jedyny w tej sprawie dobrze się wypowiedziałeś. 

Tylko On sie dobrze wypowiedział bo jako jedeny na was nie wjechał, a jendak cos w tym jest w tym waszym zachowaniu jak tyle osob sie pod tym podpisało. Wy nie widzicie do czego swoim zachowaniem i sprzedactwem doprowadziliscie, cały serwer sie na was rzuca a wy nie stopujecie. Chcecie atencji to idźcie gdzies indziej. Pozdrawiam 

Napisano

Gdyby nie było takiej opcji w grze to by się nie zgłaszało. I już nie ciągnij tematu dalej, zobaczymy co administracja odpowie. Pozdrawiam 

Napisano

Gdyby nie było takiej opcji w grze to by się nie zgłaszało. I już nie ciągnij tematu dalej, zobaczymy co administracja odpowie. Pozdrawiam 

Powtarzanie też ci dobrze wychodzi i chyba tego tez nie widzisz. A co do głosu administracji radze sie pożegnać z serwerem bo moze wam czasu nie starczyc. 

Napisano

@MilermiSA ty się naucz pisać po pierwsze a po drugie już nie nawijaj makaronu na uszy bo ty nie będziesz o tym decydował, i radzę Ci się pożegnać z sadzeniem na tym serwerze 😜

Napisano (edytowane)
3 minuty temu, Woojtass558 napisał:

@MilermiSA ty się naucz pisać po pierwsze a po drugie już nie nawijaj makaronu na uszy bo ty nie będziesz o tym decydował, i radzę Ci się pożegnać z sadzeniem na tym serwerze 😜

Bo masz jakiegos kolege co domek obok mnie wynajął i pierwsze co sie pytał czy sadze? A do mojej pisowni nie wiem czemu masz problemy, chcesz pokaze ci papiery na dysgrafie, tylko fajnie ze ty w wieku około 20lat tez nie umiesz pisac a ja jeszcze do szkoly uczeszczam. Ps, zapraszam stab city bo sadzic zaczynam :P

Edytowane przez MilermiS
Napisano

Ale do czego nawiązujesz, że kolega wynajął dom obok Ciebie, bo nie rozumiem, jest to zabronione, i co jest w tym złego, że się pytał czy sadzisz...

Napisano

Ale do czego nawiązujesz, że kolega wynajął dom obok Ciebie, bo nie rozumiem, jest to zabronione, i co jest w tym złego, że się pytał czy sadzisz...

Nic nie ma w tym złego, tylko smieszne jest to ze jak juz was zbanuja to sprowadzicie tu swoich znajomych ( o ile ich macie ) na serwer i oni przejmą waszą role.

Napisano

Nie zbanują nas bo nie złamaliśmy regulaminu. 

Napisano (edytowane)
2 minuty temu, Woojtass558 napisał:

Nie zbanują nas bo nie złamaliśmy regulaminu. 

Stary pisanie tego samego w kółko nic nie nie da poza tym obydwaj dobrze wiemy ze wasz los dobiegł końca. Za niedługo zobaczymy na ile.

Edytowane przez MilermiS
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...