Ssiema Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Miłym jest gdy piszą na ciebie zgloszeniei podczas zbierania sadzonek zeby jak najmniej straciż jeszcze cię potrącą żebys umarl i zebral jak najmniej tak jak mnie dosłownie 10 min temu nie pozdrawiam. 1
Woojtass558 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Nie było żadnych nadużywanie aplikacji, były to zgłoszenia pewne i sprawdzone przez nas. Jak widzimy, ze ktoś sadzi to zgłaszamy bo po to jest ta aplikacja, nie wiem dalej z czym macie problem ? Zioło jest nie legalne w tej grze i my wszystko robimy zeby tego nie było. 2
MilermiS Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 7 minut temu, Woojtass558 napisał: Nie było żadnych nadużywanie aplikacji, były to zgłoszenia pewne i sprawdzone przez nas. Jak widzimy, ze ktoś sadzi to zgłaszamy bo po to jest ta aplikacja, nie wiem dalej z czym macie problem ? Zioło jest nie legalne w tej grze i my wszystko robimy zeby tego nie było. 1
xMateuko Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 35 minut temu, Woojtass558 napisał: Nie było żadnych nadużywanie aplikacji, były to zgłoszenia pewne i sprawdzone przez nas. Jak widzimy, ze ktoś sadzi to zgłaszamy bo po to jest ta aplikacja, nie wiem dalej z czym macie problem ? Zioło jest nie legalne w tej grze i my wszystko robimy zeby tego nie było. Sprawdzone i zgłoszone przez was bo to jedyne co na tym serwerze robicie czytaj: nadużywanie i przeszkadzanie innym czego nie zrozumiałeś z wszystkiego tego co ludzie napisali?
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 A Was wszystkich dupka boli ze pomagamy LSPD ?
xMateuko Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 26 minut temu, Woojtass558 napisał: A Was wszystkich dupka boli ze pomagamy LSPD ? Szkoda ze ludzie z lspd lajkują i dają +1 w reakcjach na skargę XD widzę ze ty dalej nie wiesz co robisz źle i nie zrozumiesz... 1
OskarekBetter Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Odniosę się do tego również i ja. Jako Lider organizacji NWW stwierdzam iż oskarżeni robią wszystko żeby utrudnić rozgrywkę, nam i innym osobą sadzących marihuanę Pozdrawiamy i liczymy na reakcję ze strony administracji, postaramy się też poszukać i podesłać nagrania/screenshot'y
xBeuVicYx Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Ja mogę dodać od siebie że byłem świadkiem jak na ogrodniku jeździł dwa dni temu za użytkownikiem bodajże "kukur" zgłosił jego platacje a następnie wrócił na ogrodnika i za kamieniem patrzał kto przygotowuje sadzonki i następnie za nimi podążał. 2
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 A ja odniosę się do tego tak ze, jeżdżenie za kimś czy zgłaszanie plantacji nie jest zabronione w żadnym stopniu na tym serwerze, a ktoś robi aferę z niczego, my w jakiś tam sposób chcemy pomagać LSPD. I my nie utrudniamy rozgrywki bo jest taka aplikacja i my z niej po prostu korzystamy no i staramy się pomóc.
kukur Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Mnie tez ładnie wykonfili dwa razy 100 sadzon napisałem report ze to już jest nękanie jakieś XDD a support mi pisze ze on nic nie może liczę na to ze oni obaj zostaną ukarani a wojtas jeszcze powinien muta dostać bo jest strasznie toksyczny 1
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Jakie nękanie ? To jest normalne zgłaszanie plantacji, jak widzimy, ze sadzisz to cię zgłaszamy bo marihuana jest nie legalna na tym serwerze, jak ci coś przeszkadza to nie musisz mnie słuchać.
MrDress2 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 dalej nie potrafisz zrozumieć co znaczy nadużywać przeczytaj definicję tego słowa raz drugi trzeci może zrozumiesz o co tu każdemu się rozchodzi.
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 35 minut temu, Woojtass558 napisał: Jakie nękanie ? To jest normalne zgłaszanie plantacji, jak widzimy, ze sadzisz to cię zgłaszamy bo marihuana jest nie legalna na tym serwerze, jak ci coś przeszkadza to nie musisz mnie słuchać. Nie masz może więcej argumentów na swoją obronę? Bo co twoją nową wypowiedź w kółko piszesz o tym samym.
Fabian2051 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 (edytowane) 41 minut temu, Woojtass558 napisał: Jakie nękanie ? To jest normalne zgłaszanie plantacji, jak widzimy, ze sadzisz to cię zgłaszamy bo marihuana jest nie legalna na tym serwerze, jak ci coś przeszkadza to nie musisz mnie słuchać. Jezeli nie jest "legalna w Grze" to ciekawe jest to ze sami tez sadzicie. Edytowane 1 Lutego 2023 przez Fabian2051
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 @Fabian2051kolego my nie sadzimy tylko zgłaszamy i pomagamy LSPD.
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 @MilermiSNie, nie mam innych argumentów bo nie zgadzam się z Wami wszystkimi, i tak szybko się nie poddamy.
OskarekBetter Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 (edytowane) 32 minuty temu, Woojtass558 napisał: @Fabian2051kolego my nie sadzimy tylko zgłaszamy i pomagamy LSPD. To po co wam pojazdy z dużym bagaznikiem glownie uzywane do sadzenia? Edytowane 1 Lutego 2023 przez OskarekBetter
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 @OskarekBetter Bo kiedyś sadziliśmy i nam po prostu zostały i je nie sprzedaliśmy.
Wusz Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Ostatnio jadąc na grape mijałem malinowskiego 4/5 razy w tunelu po zgłoszeniu sadzonek gracza @SteepeQ*stał sobie i czekał aż policjant @Emexisposprzata po plantacji wiem że to @Emexisbo podjechałem sprawdzić kto jest na górze żeby ostrzec o pewnej osobie czającej się w tunelu dodatkowo gracz @Pizdzidrutwczoraj pytał się mnie czy mam posadzone sadzonki w naszym miejscu (nie napisze dokładnie gdzie hehe) bo malinowski się tam kręci - dodam że jest to w LS 1
Lerciak Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Witam, Nie będę obierał żadnej ze stron po prostu wypowiem się co ja myślę o tej sytuacji. Wiadomo ze nie od dziś ludzie skłonni byli do zgłaszania plantacji i nie raz pisane były skargi, i zawsze tłumaczeniem osób które były oskarżane o rzekome utrudnianie rozgrywki tłumaczyli się tym ze cytuje "Jest taka opcja to ją wykorzystuje" i tu się zgodzę dodana została taka opcja umożliwiająca zgłoszenie nie legalnej plantacji, rozumiem ze usuniecie tej opcji spowodowało by mocny spadek cen suszu bo wtedy każdy sadziłby gdzie popadnie a jedynym zagrożeniem było by lspd, aczkolwiek czy nie rozsądniejszym ze strony kochanej administracji byłoby przerobienie aplikacji służącej do zgłaszania w taki sposób że zgłoszeń na plantacje byłyby załóżmy 2 na 24h, tylko tak zostają wtedy pozostałe 2 punkty zgłoszeń czyli niewłaściwe parkowanie i niebezpieczna jazda i wtedy ten system musiałby zostać zmieniony np. gdy chcemy zgłosić pojazd który jest nie właściwie zaparkowany wybieramy te opcje po czym pojawia się kursor na ekranie i po nakierowaniu go na pojazd niepopranie zaparkowany klikamy i wysyłamy zgłoszenie bez możliwości wpisania żadnej dodatkowej wiadomości żeby zapobiec wykorzystywaniu zgłoszenia za niewłaściwe parkowanie na rzekome zgłoszenie plantacji, a na zgłoszenie za niebezpieczna jazdę pojawiał by się panel w którym wybierasz gracza który stwarza zagrożenie na drodze i to wyglądałby tak jak np. podczas wybierania auta które chcemy udostępnić i wtedy zamiast aut byli by gracze. To jest moja opinia niektórzy mogą się oczywiście nie zgadzać, nie mam nic przeciwko temu. 1 1 1
Ciulala02 Napisano 1 Lutego 2023 Autor Napisano 1 Lutego 2023 (edytowane) nawiazując to co wusz napisał przed chwilką Edytowane 1 Lutego 2023 przez Ciulala02
Woojtass558 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Zgadzam się z @Lerciak i ma 100% racje jeżeli chodzi o śledztwo w tej sprawie.
WojteQ Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Też dołożę od siebie cegiełkę ,ponieważ ten gracz regularnie zgłasza czyjeś sadzonki oraz wjeżdża na tereny prywatne, jedzie za kimś kilka kilometrów ,aby zgłosić czyjeś sadzonki. Dowód rzeczowy w postaci filmu jak malinowski997 sprytnie i mądrze chowa się za jakimś obiektem. Jakiś czas później zjawiła się tam policja. I nie był to pierwszy raz kiedy malinowski997 zgłasza moje sadzonki lub członków z mojej organizacji.
Malinowski997 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Kolego a czy ja mam jakikolwiek zakaz jeżdżenia tam koło ciebie gdzieś to jest napisane , że mi nie wolno ? nie wjechałem na twoją posesje tylko byłem z boku czy stanąłem Ci koło sadzonek z telefonem ? Nie , nie stanąłem tylko byłem dalej i nic nie masz mi do zarzucenia tyle w temacie . 1
MilermiS Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 21 minut temu, Malinowski997 napisał: Kolego a czy ja mam jakikolwiek zakaz jeżdżenia tam koło ciebie gdzieś to jest napisane , że mi nie wolno ? nie wjechałem na twoją posesje tylko byłem z boku czy stanąłem Ci koło sadzonek z telefonem ? Nie , nie stanąłem tylko byłem dalej i nic nie masz mi do zarzucenia tyle w temacie . A dlaczego stales z boku? No nie mów ze jak jechales to poszedles afk i auto tam samo zajechalo. Po cos tam byles i kazdy wie po co.
Rekomendowane odpowiedzi