OskarekBetter Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 Data i godzina zdarzenia: 12:20 30.01.2023 Nick oskarżającego: @OskarekBetter Nick oskarżonego: @Presco Powód napisania skargi: Obraza mnie i mojej rodziny oraz groźby Dowody w postaci logów lub screenshotów:https://imgur.com/a/bRcwV2q https://imgur.com/a/qaFK6ZN Chciałbym dodac jeszcze że cala sytuacja wynikła z tego ze oskarżony przyjechal na mechanika mirror i wyzywał supportke Queen, nie bede przytaczal słow jakie lecialy z jego ust, niestety nie nagralo mi sie audio w tamtym klipie wiec tylko o tym wspomne, napisalem mu zeby sie nie zesrał i od tego sie zaczelo. Slowem poza tamtym sie nie odezwalem do niego a on przez 5 minut albo i lepiej wyzywal mnie i moja rodzine. Pozdrawiam z rodzinką 1891230875_RAGultiplayer2023-01-3012-22-02.mp4 1
Presco Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) poprosze calosc filmu z twojej strony wyzwisk jak sprowokowales a nie z mojej jak ja ciebie wyzywalem... Edytowane 30 Stycznia 2023 przez Presco 2
OskarekBetter Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Napisano 30 Stycznia 2023 Teraz, Presco napisał: poprosze calosc filmu z twojej strony wyzwisk jak sprowokowales a nie z kojej jak ja ciebie wyzywalem... przecież wiesz jak to wygladalo, wjechales na mechanika i zaczales wyzywac Queen jak ci powiedzialem zebys sie nie zesral zaczelo sie to co jest na filmie 1
Presco Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 nie tłumacz sie i daj cały film bez pwodu cie nie wyzywałem napisac to można xd pov oskarek nie jestem konfidentem 5minut pozniej napisał skarge XDDD któa nie ma rąk i nóg 1
Presco Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 boisz się dostać kary? własnie widze uciales te momenty gdzie tylko cie taranowalem i wyzywałem ale podeslij calosc gdzie to ty mnie zaczeles pierwszy wyzywać i taranować i zmieniasz jakis temat o jakiejs queen jak nie wiesz o co chodzilo to nawet nie pierdol takich głupot ja bez powodu nie zaczepiam ludzi jesli sie ktos dojebie do mnie to proste że stawiam na swoje i wyjasniam frajera
Presco Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 a i po ostatnie koledzy to nie swiadkowie bo ich nam nawet nie było to nie masz ich po co wałać pisanie bez dowodów nic ci nie da podeslij cały film cwaniaczku jak to ty zacząłeś i taranowales a nie smieszne jakies wycinki z mojej strony bo to cringe po ostatnie sie tak wypowiem...
OskarekBetter Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Napisano 30 Stycznia 2023 Nie wypowiem sie więcej, zostawie do oceny administracji. Ja wyslalem wszystko to co mi sie nagrało jezeli masz jakies klipy gdzie lamie regulamin serwera wyslij je tutaj
Presco Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 no widac na tych filmach wyżej jak dałes wycinki i jeszcze sciemniasz ze tyle ci sie nagrało a jakbys mnie nie wyzywał 1 i nie taranował to bym cie nawet nie wyzywał jesli administracja postanowi tylko mnie ukarac ze wzgledu bo dałes wycinki gdzie ja cos robie to bede miał beke i uwazał to za faworke bo powinienes dac calosc a nie te walone urywki ale mniejsza
OskarekBetter Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Napisano 30 Stycznia 2023 1 minutę temu, Presco napisał: no widac na tych filmach wyżej jak dałes wycinki i jeszcze sciemniasz ze tyle ci sie nagrało a jakbys mnie nie wyzywał 1 i nie taranował to bym cie nawet nie wyzywał jesli administracja postanowi tylko mnie ukarac ze wzgledu bo dałes wycinki gdzie ja cos robie to bede miał beke i uwazał to za faworke bo powinienes dac calosc a nie te walone urywki ale mniejsza Gdybym cie staranowal czy wyzwal to nie bylo by tej skargi, napisalem ci jedynie ''nie zesraj sie'' i przyznaje sie do tego, powiedzialem ci juz mozesz wyslac nagrania z twojej strony.
Presco Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 napisales skarte po sie splakales ze cie zrobilem na psyche jak chciales i teraz sie tłumaczysz XDDDD
Presco Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 tez tak moge napisac bym cie nie wyzywał gdybys ty pierwszy tego nie robił widzisz jak to działa w dwie strony .... XDDD beka z ciebie
OskarekBetter Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Napisano 30 Stycznia 2023 33 minuty temu, Presco napisał: napisales skarte po sie splakales ze cie zrobilem na psyche jak chciales i teraz sie tłumaczysz XDDDD Komu siadla psycha to siadła
Presco Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 co ma wspólnego dc z serwerem to jest prywatna rozmowa więc co ty czynisz na priv moge pisac co chce bo to nie wiąże się z niczym tym bardziej poddymiasz i myslisz ze cos z tego wniesiesz? XD
OskarekBetter Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Napisano 30 Stycznia 2023 7 minut temu, Presco napisał: co ma wspólnego dc z serwerem to jest prywatna rozmowa więc co ty czynisz na priv moge pisac co chce bo to nie wiąże się z niczym tym bardziej poddymiasz i myslisz ze cos z tego wniesiesz? XD Ale ty nie rozumiesz dalej? Mówisz mi ze mi psycha siada tym czasem ty wysylasz mi kilka wiadomosci i blokujesz
Presco Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) tak ale po co tu wysylasz prywatna rozmowe jak to nie jest powiązane z serwerem XDD powiem ci tyle co mowiles nie jestem kapusiem 20min pozniej piszesz skarge ktora nie ma sensu XDD Edytowane 30 Stycznia 2023 przez Presco
Junior Administrator Stasiowee Napisano 30 Stycznia 2023 Junior Administrator Napisano 30 Stycznia 2023 @OskarekBetter Na przyszłość poprosiłbym o zadbanie o Twój mikrofon - tym bardziej jak w drugim nagraniu widać, że rozmawiasz na voicie. Twoja zaczepka do gracza była nie potrzebna. Z nagrań wyciągam: @Presco zostanie ukarany za Toksyczność VC oraz Taranowanie.
Rekomendowane odpowiedzi