Skocz do zawartości

SzalonaAngelika ukarana przez "WolnoLukasz"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick:SzalonaAngelika

ukarana przez: "WolnoLukasz"

Powodem nałożenia blokady było nie zrozumienia mojego sarkazmu, w którym chciałem żartobliwie skomentować administrację serwera.

Krótki opis sytuacji: Było to podczas standupu na temat administracji.

Coś od siebie: 

Szanowna administracjo serwera,

Chciałbym serdecznie przeprosić za moje niedawne zachowanie. Zdaję sobie sprawę, że było ono nieodpowiednie i nieodpowiadające standardom, którymi kierujecie się w tej grze.

Jestem gotów ponieść wszelkie konsekwencje swoich działań i zrobić wszystko, aby naprawić szkodę, jaką wyrządziłem. Proszę o wyrozumiałość i drugą szansę, aby móc dalej uczestniczyć w grze i poprawić swoje zachowanie.

Chciałbym serdecznie przeprosić za swoje niedawne zachowanie na serwerze. Zdałem sobie sprawę, że moje działanie było nieodpowiednie i wprowadzało chaos w środowisku, które jest tak ważne dla wszystkich użytkowników.

Pragnę zapewnić, że nie miałem zamiaru wyrządzić komukolwiek krzywdy ani zakłócać spokoju na serwerze. Zrobiłem błąd i za niego bardzo przepraszam.

Mam nadzieję, że moje przeprosiny zostaną przyjęte i że będę mógł dalej korzystać z serwera w sposób odpowiedzialny i zgodny z regulaminem.

Jeszcze raz przepraszam i dziękuję za wyrozumiałość.

Z poważaniem, SzalonaAngelika

Edytowane przez SzalonaAngelika
  • Haha 1
  • Jestem za 1
  • Administrator
Napisano

Z tego co dowiedziałem się, to również kierowałeś wyzwiska w stronę Administracji. 

Apelacje odrzucam.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...