SzalonaAngelika Napisano 29 Stycznia 2023 Napisano 29 Stycznia 2023 (edytowane) Nick:SzalonaAngelika ukarana przez: "WolnoLukasz" Powodem nałożenia blokady było nie zrozumienia mojego sarkazmu, w którym chciałem żartobliwie skomentować administrację serwera. Krótki opis sytuacji: Było to podczas standupu na temat administracji. Coś od siebie: Szanowna administracjo serwera, Chciałbym serdecznie przeprosić za moje niedawne zachowanie. Zdaję sobie sprawę, że było ono nieodpowiednie i nieodpowiadające standardom, którymi kierujecie się w tej grze. Jestem gotów ponieść wszelkie konsekwencje swoich działań i zrobić wszystko, aby naprawić szkodę, jaką wyrządziłem. Proszę o wyrozumiałość i drugą szansę, aby móc dalej uczestniczyć w grze i poprawić swoje zachowanie. Chciałbym serdecznie przeprosić za swoje niedawne zachowanie na serwerze. Zdałem sobie sprawę, że moje działanie było nieodpowiednie i wprowadzało chaos w środowisku, które jest tak ważne dla wszystkich użytkowników. Pragnę zapewnić, że nie miałem zamiaru wyrządzić komukolwiek krzywdy ani zakłócać spokoju na serwerze. Zrobiłem błąd i za niego bardzo przepraszam. Mam nadzieję, że moje przeprosiny zostaną przyjęte i że będę mógł dalej korzystać z serwera w sposób odpowiedzialny i zgodny z regulaminem. Jeszcze raz przepraszam i dziękuję za wyrozumiałość. Z poważaniem, SzalonaAngelika Edytowane 29 Stycznia 2023 przez SzalonaAngelika 1 1
Administrator NyKo Napisano 2 Lutego 2023 Administrator Napisano 2 Lutego 2023 Z tego co dowiedziałem się, to również kierowałeś wyzwiska w stronę Administracji. Apelacje odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi