Wata41 Napisano 28 Stycznia 2023 Napisano 28 Stycznia 2023 Nick: Wata41 Nick osoby nakładającej kare: kgoryl Powód nałożenia kary: Multikonto Krótki opis sytuacji: Zostałem niesłusznie zbanowany ponieważ nie mam drugiego konta na FiveLife Dowody: nie mam żadnych dowodów Coś od siebie: Prosiłbym o odbanowanie i pozostawienie mojego majątku ponieważ zostałem niesłusznie zbanowany. Pozdrawiam 1
Administrator NyKo Napisano 24 Lutego 2023 Administrator Napisano 24 Lutego 2023 Logowałeś się na konta które otrzymały bana za multikonto, po rozmowie z tobą przyznałeś się, że to ty przekazywałeś gotówkę po ukończeniu wyścigów z konta Kondiks12345 na jego drugie konto Kondiks123. Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne 50k na kurierze przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator NyKo Napisano 25 Lutego 2023 Administrator Napisano 25 Lutego 2023 W takim razie apelacje zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi