Barteqtomarka Napisano 28 Stycznia 2023 Napisano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Nick: Barteqtomarka Nick osoby nakładającej kare: Routerek Powód nałożenia kary: taranowanie Krótki opis sytuacji: Support nałożył na mnie kare za taranowanie. Uważa on, że w niego wjechałem (i tak za to ostrzeżenie powinno być) mimo że u mnie nawet go nie widziałem. Dowody: Coś od siebie: Co najwyżej synchronizacja nie zadziałała bo w nikogo nie uderzyłem od wejścia na serwer, a jak już to przeprosiłem. Uważam, że powinienem dostać za to co najwyżej ostrzeżenie. Czyli spokojnie jechałem i zwykła stłuczka zaszła jeżeli faktycznie w niego uderzyłem. Edytowane 28 Stycznia 2023 przez Barteqtomarka
Administrator Beezy Napisano 28 Stycznia 2023 Administrator Napisano 28 Stycznia 2023 Administracja w większości przypadków wybiera jedynie rodzaj przewinienia z taryfikatora, a jej długość i rodzaj jest ustalana automatycznie na podstawie ilości kar za dane przewinienie z ostatnich 30 dni. Dostałeś od razu karę, ponieważ otrzymałeś już ostrzeżenie za taranowanie w przeciągu ostatniego miesiąca. Kara minęła, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi