kondiks1234 Napisano 27 Stycznia 2023 Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) nick: "kondiks123". nick: osoby nakładającej kare "kgoryl". Powodem nałożenia kary było Multikonto. Zostałem zbanowany za to że mój kuzyn ma podobny nick jak ja i czasami loguje się na moim komputerze nie wiedziałem że za logowanie się na tym samym komputerze grozi dostaniem bana i czasami przesyłał mi kasy ale przecież na jednym kompie nie da się przelać pieniędzy trzeba mieć kogoś kto zatwierdzi tą osoba był mój kuzyn. Dowodem na to że to kuzyna konto (kondiks12345) jest logowanie się w innym miejscu i nie dawanie całej kasy z flrace. Prosił bym o rozpatrzenie mojego problemu i odblokowanie konta na którym spędziłem wiele czasu grając prosił bym także o nie usuwanie majątku (samochodów oraz pieniędzy). Z poważaniem Kondiks123 Edytowane 28 Stycznia 2023 przez kondiks1234 4
Administrator NyKo Napisano 24 Lutego 2023 Administrator Napisano 24 Lutego 2023 Po sprawdzeniu wynika, że wszystkie logowania pochodzą z jednego komputera. Pisałem również do @Wata41 i to on przekazywał na twoje drugie konto całą gotówkę po ukończeniu wyścigów. Za kłamstwa, które napisałeś w apelacji zostaje ona odrzucona bez możliwości kolejnej apelacji.
Rekomendowane odpowiedzi