amakuzax Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) Hej, z powodu iz co 3 temat jest o tym samym chcial bym tutaj zebrac najczesciej wystepujace problemy z RAGE:MP oraz "Propozycyje po Śląsku 😂" rozwiązania tych problemow. Zebrałem tutaj 5 najczęściej występujących problemow z tematu "Pomoc" oraz ich rozwiązania. 1: Problem: wywala mi się do zwykłego gta Rozwiązanie: Krok 1: Uninstall [ z listy na poczatku wybralem "Open shortcut location"] Krok 2: Pobierz RAGE:MP i zainstaluj z : https://rage.mp/ Krok 3: Enjoy 2: Problem: Crash po kliknieciu Direct connect: Rozwiazanie: Restart Komputera bądź krok pierwszy jeżeli nie pomoże. 3: Problem: Brak możliwości zalogowania/Dolaczenia Do/Na Serwer: Propozycja od:@VeltY. Usuniecie folderu "client_resources" w folderze RAGEMP Propozycja od: @Deejw 4: Problem: Brak mozliwosci klikania myszką w rage:MP: Rozwiązanie Propozycja od @Chemik ALT+TAB kilka razy. oraz reinstalacja rage:MP 5: Problem: "Nie mogę wejść na serwer": Rozwiazanie: Pomocne: Domyślna lokalizacja RAGE:MP: Jak dolaczyc na Serwer: Propozycja od @Herwi: Podziękowania dla: Prosze o zostawienie LIKE dla każdego z nich oraz tematowi @amakuzax@VeltY.@Deejw@Chemik Propozycje zostawiać w komentarzach będę próbować je przerobić na GIF'y oraz dodać. Podziękowania dla: Prosze o zostawienie LIKE dla każdego z nich oraz tematowi @amakuzax@VeltY.@Deejw@Chemik@Herwi Skylark @YT Propozycje zostawiać w komentarzach będę próbować je przerobić na GIF'y oraz dodać. Edytowane 3 Maja 2019 przez amakuzax 6
Deejw Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 Super, naprawdę dobra robota z pewnością komuś pomoże. 👐 Jak znajdę jakieś inne rozwiązania z chęcią podeślę.
Szachtimus Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 Co do punktu 3. Mi pomogło przeinstalowanie RageMP
amakuzax Napisano 3 Maja 2019 Autor Napisano 3 Maja 2019 W dniu 2.05.2019 o 21:21, Deejw napisał: Super, naprawdę dobra robota z pewnością komuś pomoże. 👐 Jak znajdę jakieś inne rozwiązania z chęcią podeślę. Podeslij mi w prywatnej wiadomosci najlepiej to dodam jezeli chcialo by sie tobie zrobic GIF'a to polecam program ScreenToGif cos ala fraps tylko GIf'y robi za darmo
Hewret Napisano 3 Maja 2019 Napisano 3 Maja 2019 Tylko pamiętajcie, powyższe wskazówki nie zadziałają, jeśli użytkownicy nie będą mieli najważniejszego narzędzia! Inaczej zawsze będą pojawiały się te same pytania.
DragonuS Napisano 5 Maja 2019 Napisano 5 Maja 2019 szacun za chęć sądzę, że przyda się to nie jednemu graczowi.
amakuzax Napisano 5 Maja 2019 Autor Napisano 5 Maja 2019 3 godziny temu, DragonuS napisał: szacun za chęć sądzę, że przyda się to nie jednemu graczowi. Chciałem ogólnie zwiększyć ten temat ale z powodu iż więcej niż jeden spoiler na forum jest popsuty i robi się w kolejnym spoilerze to zrobiłem taki mini tutorial 1
Arrow Napisano 23 Listopada 2022 Napisano 23 Listopada 2022 Z powodu braku zainteresowania poradnikiem. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi