amakuzax Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 (edited) Hej, z powodu iz co 3 temat jest o tym samym chcial bym tutaj zebrac najczesciej wystepujace problemy z RAGE:MP oraz "Propozycyje po Śląsku 😂" rozwiązania tych problemow. Zebrałem tutaj 5 najczęściej występujących problemow z tematu "Pomoc" oraz ich rozwiązania. 1: Problem: wywala mi się do zwykłego gta Rozwiązanie: Krok 1: Uninstall [ z listy na poczatku wybralem "Open shortcut location"] Krok 2: Pobierz RAGE:MP i zainstaluj z : https://rage.mp/ Krok 3: Enjoy 2: Problem: Crash po kliknieciu Direct connect: Rozwiazanie: Restart Komputera bądź krok pierwszy jeżeli nie pomoże. 3: Problem: Brak możliwości zalogowania/Dolaczenia Do/Na Serwer: Propozycja od:@VeltY. Usuniecie folderu "client_resources" w folderze RAGEMP Propozycja od: @Deejw 4: Problem: Brak mozliwosci klikania myszką w rage:MP: Rozwiązanie Propozycja od @Chemik ALT+TAB kilka razy. oraz reinstalacja rage:MP 5: Problem: "Nie mogę wejść na serwer": Rozwiazanie: Pomocne: Domyślna lokalizacja RAGE:MP: Jak dolaczyc na Serwer: Propozycja od @Herwi: Podziękowania dla: Prosze o zostawienie LIKE dla każdego z nich oraz tematowi @amakuzax@VeltY.@Deejw@Chemik Propozycje zostawiać w komentarzach będę próbować je przerobić na GIF'y oraz dodać. Podziękowania dla: Prosze o zostawienie LIKE dla każdego z nich oraz tematowi @amakuzax@VeltY.@Deejw@Chemik@Herwi Skylark @YT Propozycje zostawiać w komentarzach będę próbować je przerobić na GIF'y oraz dodać. Edited May 3, 2019 by amakuzax 6
Deejw Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Super, naprawdę dobra robota z pewnością komuś pomoże. 👐 Jak znajdę jakieś inne rozwiązania z chęcią podeślę.
amakuzax Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 W dniu 2.05.2019 o 21:21, Deejw napisał: Super, naprawdę dobra robota z pewnością komuś pomoże. 👐 Jak znajdę jakieś inne rozwiązania z chęcią podeślę. Podeslij mi w prywatnej wiadomosci najlepiej to dodam jezeli chcialo by sie tobie zrobic GIF'a to polecam program ScreenToGif cos ala fraps tylko GIf'y robi za darmo
Hewret Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Tylko pamiętajcie, powyższe wskazówki nie zadziałają, jeśli użytkownicy nie będą mieli najważniejszego narzędzia! Inaczej zawsze będą pojawiały się te same pytania.
DragonuS Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 szacun za chęć sądzę, że przyda się to nie jednemu graczowi.
amakuzax Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 3 godziny temu, DragonuS napisał: szacun za chęć sądzę, że przyda się to nie jednemu graczowi. Chciałem ogólnie zwiększyć ten temat ale z powodu iż więcej niż jeden spoiler na forum jest popsuty i robi się w kolejnym spoilerze to zrobiłem taki mini tutorial 1
Contributor Arrow Posted November 23, 2022 Contributor Posted November 23, 2022 Z powodu braku zainteresowania poradnikiem. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts