antex909 Napisano 24 Stycznia 2023 Napisano 24 Stycznia 2023 Apelacja od bana na discord Nick: antex909 (dc: ANTEX909#2137) Nick osoby nakładającej kare: nie wiem Powód nałożenia kary: Z tego co pamiętam, za dodanie reakcji "C" "H" "U" "(jakiś znaczek)" pod wiadomością Proklina, lub złamałem inny przepis regulaminu serwera discord. Krótki opis sytuacji: Było to kilka miesięcy temu, lecz z tego co pamiętam, było to w momencie problemów z atakami na serwer, przez co musiał być wyłączony, Dodałem reakcje, nie wiedziałem że ostatni znak jest odbierany jako "J", nie miałem zamiaru tym nikogo urazić, dodałem to z głupoty i ze smutku spowodowanego brakiem możliwości grania na FL Dowody: brak Coś od siebie: Pragnę wyrazić skruchę, wiem że zrobiłem źle, Jeśli byłaby możliwość zdjęcia bana byłbym ogromnie wdzięczny, nie chce tworzyć multikont żeby patrzeć na nowości, nie chce wciskać się na siłę jeśli wiem że moje przewinienie nie zostało mi wybaczone, wróciłem niedawno do gry po przerwie i brakuje mi community discorda, przeglądania tego wszystkiego. Jeszcze raz Przepraszam.
Administrator NyKo Napisano 24 Stycznia 2023 Administrator Napisano 24 Stycznia 2023 Otrzymujesz drugą szanse i jej nie zmarnuj.
Rekomendowane odpowiedzi