Bevioxx Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 Data i godzina zdarzenia: Nie pamiętam dokładnie ale obstawiam że około 14-16 Nick oskarżającego: Beviox Nick oskarżonego: amakuzax Powód napisania skargi: oskamował mnie na 50k zrobił trik że jak dochodziło do wymiany to zmienił z 50500k na 5050 na końcu i nie zauważyłem tego i zaakceptowałem Dowody w postaci logów lub screenshotów: niestety nie mam ale mam świadków którzy widzieli że auto było wystawione za 50k na giełdzie 1 tymi świadkami są "Kuba666" i "Redzik". PS. licze że odzyskam auto bo to był mój jedyny majątek
amakuzax Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) Redzika nie bylo przy handlu jedynie widzialem go raz jak przejechal przez gielde sprawdzajac ceny. kuba666 nie byl gdy robilismy trade na boku gieldy w lokacji ponizej. przypuszczam ze to jego koledzy ktorzy stawiaja sie jako: Kuba666: Tego osobnika nie widzialem nawet raz obok niego badz mnie.. spotkal go jedynie na /g jako "Swiadek". Cytat "Swiadkowie" jedynie widzialem jak jezdzili na gieldzie i tyle. Niebieskie: tutaj sie odbyl trade. auto wyjechalo z gieldy wrocilem po 2-3 minutach i tam stal.. zrobilismy handel odbiegl od mojej osoby i odjechalem nastepnie zaczol mnie wyzywac IG podesle jako dowody tylko czesc rozmowy dlatego ze jest zbyt drastyczna: UWAGA MOCNO WULGARNA WYPOWIEDZ BEVIOXX'a: otwierasz na wlasna odpowiedzialnosc. Cytat Edytowane 2 Maja 2019 przez amakuzax
Redzik Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 potwierdzam ze samochod byl wystawiony za 50k. a byl +/- tyle warty bo sam go kupilem z komisu i sprzedalem bevioxowi. wiadomo ze kazdy ma prawo do pomylki. jest to dla mnie oczywiste. beviox prawdopodobnie napalil sie ze szybko sprzeda samochod dostal oczopląsu czy cos i nie zauwazyl jednego brakujacego zera. druga strona jednak oszukala go z premedytacja co mozna latwo wywnioskowac z tego ze nie oddala pieniedzy ani samochodu. jak powinien zrobic kazdy uczciwy gracz ktory sie pomylil. moim skromnym zdaniem administracja nie powinna tolerowac oszustwa. nikt z nas nie chce byc oszukiwany ani oscamowany. mysle ze beviox dostal juz nauczke i bedzie baczniej sie przygladal zerom w handlu jednakze drugi gracz nie powinien pozostac bez kary za oszustwo z premedytacja. zdaje sobie sprawe ze przepatrzenie logow moze stanowic pewien problem gdyz jest dosc czasochlone. jednakze prosil bym o pochylenie sie nad sprawa. byc moze w przyszlosci bedzie ona przestroga dla przyszlych oszustow. a jeszcze raz podkresle ze oszutwo to nic dobrego i powinno miec swoje konsekwencje
Bevioxx Napisano 2 Maja 2019 Autor Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) to za to cie już przepraszałem bo byłem wkurzony amakuzax Edytowane 2 Maja 2019 przez Bevioxx
Redzik Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 rozumiem ze probujesz odwocic kota ogonem, kazdy by sie wkurzyl ze stracil dorobek z calej gry. i nie znalem bevioxa od kad nie sprzedalem mu feralnego samochodu kila dni wczesniej. dlatego wlasnie zainteresowalem sie sprawa. i dlatego wiem za ile beviox go wstawil. a pan panie oszust powinien dostac bana. ale to juz zostawmy administracji
amakuzax Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) 10 minut temu, Bevioxx napisał: to za to cie już przepraszałem bo byłem wkurzony amakuzax Zaczeles mnie wyzywac po przeproszeniu znowu... tego nawet nie chce tutaj wrzucic dlatego ze moj ostatni cytat starczy. na /g byles jako ten grzeczny, gdy na SMS'a lecialo tyle wyzwisk nawet po przeproszeniu ze musialem dezaktywowac SIM. Edytowane 2 Maja 2019 przez amakuzax
Kuba666 Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 Ja równierz potwierdzam że doszło do oscamowania Bevioxa ponieważ widziałem samochód na giełdzie. a że beviox jest ślepy to amakuzax usunął jedno zero i beviox nie zobaczył więc zaakceptował i tak doszło do oscamowania. amkuzax na czacie napisał że chciał oddać tylko 40k ale nie oddał ponieważ stwierdził że beviox go zwyzywał niestety mnie przy tym nie było jak beviox go niby zwyzywał. ale beviox go przeprosił za swoje zachowanie . tyle wiem o tej sprawie. A jeszcze dodam że auto to był phoenix 3.8 v6 dziękuje ja sie wypowiedziałem na ten temat
amakuzax Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 1 minutę temu, Kuba666 napisał: Ja równierz potwierdzam że doszło do oscamowania Bevioxa ponieważ widziałem samochód na giełdzie. a że beviox jest ślepy to amakuzax usunął jedno zero i beviox nie zobaczył więc zaakceptował i tak doszło do oscamowania. amkuzax na czacie napisał że chciał oddać tylko 40k ale nie oddał ponieważ stwierdził że beviox go zwyzywał niestety mnie przy tym nie było jak beviox go niby zwyzywał. ale beviox go przeprosił za swoje zachowanie . tyle wiem o tej sprawie. A jeszcze dodam że auto to był phoenix 3.8 v6 dziękuje ja sie wypowiedziałem na ten temat Po twojej wypowiedzi widac mocno ze niby "Usuniete zero" kiedy bylo to zrobione? nawet myslac ze "niby" usunolem te zero to masz dobicie reki tzw. widac mocno ze wiesz nagle co sie po jego wersji klienta dzialo strasznie mi tu smierdzi nowymi dowodami.. co mieliscie robic w rogu gieldy?
Bevioxx Napisano 2 Maja 2019 Autor Napisano 2 Maja 2019 Wierz co możemy zrobić amakuza albo oddasz mi auto albo mi dasz jeszcze 45k
amakuzax Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 3 minuty temu, Bevioxx napisał: to jak zgodzisz się na moją propozycję? Po przeszlosci z toba oraz twoimi kolegami nie ...
miniu Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 Nie odpowiadamy za to, że nie zwracacie uwagi za co oddajecie swój majątek, po to była robiona podwójna weryfikacja. 1
Rekomendowane odpowiedzi