Skocz do zawartości

RyDeL ukarany przez _WirluS    

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

NICK : RyDeL
Nick osoby nakładajacej kare _WirluS_
Powód nałozenia kary: _Kupno konta oraz handel majątkiem
opis sytuacji : Krótko zwięźle i na temat Dostałem bana na swoim koncie nick: RyDeL za handel majątkiem , nie będę kłamał ktoś mi konto ukradł czy cos po prostu je sprzedałem z biegiem czasu żałuje że tak postąpiłem bo dobrze mi się grało na tym serwerze , byłem stałym graczem który się już czegoś tam dorobił.

dowody: brak
coś od siebie :Tak jak wyżej jest mi głupio i szkoda z biegiem czasu ze tak postąpiłem bo przez to urwał mi się kontakt z paroma znajomymi z serwera a dobrze się tam grało i chciałbym wrócić na serwer i zacząć od nowa , nie byłem problemowym graczem przez tyle czasu co grałem dostałem może jedno czy dwa ostrzeżenia
 ale chyba nawet nigdy prawka nie straciłem o ile dobrze pamiętam ale to już wy możecie sprawdzić bo mogę się mylić , i chciałbym dostać druga szanse na nowy start na serwerze, napisałbym osobiście apelacje ale niestety nie mam dostępu do konta na forum .

Apelacja wstawiam za gracza RyDeL i nie odpowiadam za jej treść.

• Haha 2
  • Confused 3
  • Jestem za 11
  • Administrator
Napisano

Handel poza serwerem jest surowo zabroniony, tym bardziej kontem w grze. Zrobiłeś to na własną odpowiedzialność i dobrze wiedziałeś jakie mogą być tego konsekwencje.

Apelacje odrzucam.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...