Skocz do zawartości

Brek ukarany przez Norcio_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Brek

Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL

Powód nałożenia kary: Multikonta

Krótki opis sytuacji: Przez okres około trzech lat  po zbanowaniu głównego konta ( SIBA ) prowadziłem rozgrywkę na serwerze grając na multikontach. Grając dnia 6.11.2022 o godzinie 20:30 otrzymałem bana na koncie o nicku Brek.

Dowody:
image.png.29ddfa3d0fb4ceac85eec32871cd5367.png

Coś od siebie
Witam. Na samym wstępnie chciałbym powiedzieć, że przez cały okres naszego życia miewamy etapy gdy niedokońca rozumiemy pewne rzeczy i podchodzimy do spraw zbyt dziecinnie, pochopnie oraz bez jakichkolwiek przemyśleń. Tak jak ja. Przez okres grania na moich pierwszych trzech kontach ( SIBA, Korsarz7 oraz Viron. ) zachowywałem się dziecinnie, irytująco oraz nieodpowiednio w stosunku do graczy. Wielokrotnie żartowałem sobie z innych, obrażałem oraz łamałem regulamin serwera. Po długim czasie i wyrośnięciu za szczeniackich zachowań zrozumiałem, że byłem osobą toksyczną i zbędną dla serwera za co otrzymałem bana na pierwszych kontach. Dopiero po założeniu konta pod nazwą "Brek" postanowiłem sobie, że będę starał się grać tak by nikogo nie obrażać, nie uprzykrzać pracy administracji oraz być wporządku w stosunku do siebie jak i innych graczy. Przez pierwszy etap mojej rozgrywki na koncie z którego pisze apelacje sądze, że wychodziło mi to całkiem dobrze, lecz to tylko moje zdanie. W zimę poprzedniego roku postanowiłem, że zrobię sobie przerwe i raz na jakiś czas wejdę zrobić wyścig i w głupkowaty sposób zażartować za co jest mi teraz wstyd. Dopiero po rozpoczęciu wakacji stwierdziłem, że wrócę na serwer by stale grać z kolegami. Niestety rozgrywka jaką toczyłem na Breku mimo, że była dla mnie najlepszym okresem na serwerze zakończyła się banem.

Chciałbym  przeprosić każdą osobę, którą przez cały okres mojej gry na serwerze obraziłem, zdenerwowałem czy w jakikolwiek sposób zachowałem się niewporządku i niezgodnie z regulaminem serwera. Będąc osobą jaką jestem dziś, nigdy nie powtórzyłbym tych wybryków jakie miały miejsce dawno temu. Przepraszam wszystkich jeszcze raz i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyż w ostatnim czasie serwer prężnie się rozwija co sprzyja w prowadzeniu miłej oraz ciekawej serwerowej przygody.

Z poważaniem, Brek

• Like 1
  • Haha 5
  • Confused 1
  • Jestem za 7
  • Jestem przeciw 4
  • 1 miesiąc temu...
  • Administrator
Napisano

Dopiero na trzecim koncie zrozumiałeś swoje błędy, ale to już trochę za późno abyś mógł ponownie wrócić na serwer. Każda kolejna apelacja zostanie również odrzucona.

• Like 5
  • Haha 1
  • Jestem za 1
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...