Lucky. Napisano 14 Stycznia 2023 Napisano 14 Stycznia 2023 Nick: Lucky. Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera / "Ban jest za bugowanie udźwigu ekwipunku" Krótki opis sytuacji: brak Dowody: brak Coś od siebie: Witam to moja trzecia apelacja nie planowałem tego robić i chciałem odczekać "karę" ale dostałem wiadomość. Do kary się nie przyznaję...
Administrator NyKo Napisano 14 Stycznia 2023 Administrator Napisano 14 Stycznia 2023 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne 50k na holowniku przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator NyKo Napisano 15 Stycznia 2023 Administrator Napisano 15 Stycznia 2023 Ban został zdjęty, możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi